sve je otkriveno

Kakav udarac Klintonovima! Melanija Tramp "odbija da bude kao Hilari", a da li planira da OSTAVI MUŽA?

0

Dok se Hilari Klinton na dan kad je ceo svet saznao da je Bil vara ponašala kao da se nije desilo ništa neobično, Melanija Tramp navodno ne želi da postupi tako

Melanija i Donald Tramp na inauguracionom balu
Melanija i Donald Tramp na inauguracionom balufoto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp proteklih dana se ponovo pominje u svetskim medijima, budući da je njen suprug Donald Tramp, nekadašnji predsednik Amerike, pod istragom.


On je optužen u Njujorku zbog navodne isplate 130.000 dolara glumici iz filmova za odrasle Stormi Danijels, kako bi ćutala o njihovoj aferi.

 

Danijelsova, čije je pravo ime Stefani Kliford (44), navodno je imala odnose s Trampom u julu 2006. godine, samo četiri meseca nakon što je njegova supruga Melanija donela na svet njihovog sina Barona.

 

Stormi Danijels je posle podizanja optužnice protiv trampa pozirala za Vogue
Stormi Danijels je posle podizanja optužnice protiv trampa pozirala za Voguefoto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Prošle nedelje pisalo se da je nekadašnja prva dama ljuta, ali da ostaje uz svog supruga i podržaće ga tokom istrage.

 

Sada se oglasila Stefani Grišam, nekadašnja portparolka Melanije Tramp u Beloj kući i šefica njenog osoblja, koja je dala izjavu koja neće prijati porodici Klinton.

 

Verujem da je Melanija znala ko je njen muž kad se udala za njega. Ona ima realističan i praktičan pogled na to ko je on. Nakon što su se pojavile vesti o Moniki Levinski, Hilari je ipak ispratila muža do helikoptera tokom ručka... Melanija nije htela da bude ta osoba – izjavila je Grišamova.

 

1 / 6 Foto: EPA/RICK T. WILKING


Iako se sve vreme piše da ga podržava, Melanija je primetno odsutna, a poslednji put su Tramp i ona viđeni zajedno na dan podizanja optužnice, kada su uslikani tokom večere na njihovom imanju Mar-a-Lago na Floridi.


Stefani Vinston Volkof, koja je bila modna savetnica gospođe Tramp u Beloj kući, izjavila je za PageSix da ona neće ostaviti supruga.

 

 

makonda-tracker