"ima li iko u ovoj porodici pristojnosti?"

ŠTA je to obukla Melanija Tramp?! Bivša prva dama Amerike naljutila mnoge haljinom za venčanje Donaldove ćerke

0

O stilu Melanije Tramp se uvek priča, a njoj je pošlo za rukom da zaseni čak i mladu na venčanju o kom ovih dana bruje Amerika i svet

foto: EPA-EFE/CHRIS KLEPONIS / POOL
foto: EPA-EFE/CHRIS KLEPONIS / POOL

Tifani Tramp, ćerka bivšeg američkog predsednika i biznismena Donalda Trampa, rekla je minulog vikenda "da" milijarderu Majklu Bulosu na čuvenom imanju Mar-a-Lago, koje je u vlasništvu njenog oca.


Dugo se iščekivalo ovo bajkovito venčanje i ono nije razočaralo: čitava porodica Tramp bila je savršeno stilizovana, na čelu s mladom, a dame su se mahom opredelile za modele libanskog dizajnera Elija Saba.

 

I sama Tifani izgledala je zanosno u venčanici s potpisom ovog kreatora.


Uvek sam volela Elija Saba, a ovo je libansko-američko venčanje, tako da smo srećni što Eli stvara magiju – istakla je Tifani, aludirajući na to što je njen suprug libanskog porekla.

 


Međutim, nakon svadbe najviše se priča o tome šta je za ovu priliku odabrala Tifanina maćeha Melanija Tramp, koja se pojavila u – beloj haljini! Ne samo što je Melanija prekršila nepisano pravilo da na svadbi samo mlada može da nosi belo nego je odabrala model bi lako mogao da prođe kao venčanica, čime je pomalo "ukrala šou".

 

Donald Tramp, Melanija Tramp, Tifani Tramp venčanje
foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Melanija se pojavila u maksi-haljini, modelu kremastobele nijanse, a u pitanju je toaleta bez rukava i s tankim bretelama koja ima okrugao izrez tako da tek daje nagoveštaj dekoltea. Nekadašnja prva dama Amerike istakla je struk uz pomoć bakarnog i tankog pojasa, dok je kosu uvila u blage talase.


"Zašto ova žena nosi belo?", "Ovo je direktna uvreda za Tifani", "Ima li iko u ovoj porodici trunku pristojnosti?" pitaju se na društvenim mrežama.

 

 

 

 

makonda-tracker