s njom je varao ivanu

Fotografijom s Melanijom na venčanju svoje ćerke pokrenula lavinu: Ko je ZABORAVLJENA druga supruga Donalda Trampa?

1

Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp se ženio tri puta i vodio prilično buran ljubavni život.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

U vreme dok je bio sa Ivanom Tramp u braku, Donald je otpočeo je burnu vezu sa Marlom Mejpls koja se završila brakom i privukla mnogo pažnje.

 

Kontroverzni milijarder je svakim venčanjem šokirao javnost, a iz braka sa glumicom Marlom, dobio je ćerku Tifani. Nakon razvoda, ona je samo hvalila svog bivšeg supruga, a iako se pisalo kako ju je prevario, ona je uvek izričito demantovala te navode.

Tifani ima odlične odnose sa ocem, a Marla je uvek isticala kako je njena ćerka ponosna na prezime Tramp. Inače, ona i dalje izgleda kao da je vreme stalo, često je viđana sa ćerkom na odmorima, a danas živi na relaciji Italija-Amerika.

 

Donald i Marla su bili u braku od 1993. do 1996. godine, a nakon toga, bivši američki predsednik je oženio sadašnju suprugu Melaniju Tramp.

Trenutno je venčanje mlade Tifani  privuklo dosta pažnje, s obzirom da je okupilo bivšu i sadašnju gospođu Tramp koje su se i fotografisale zajedno i svetu pokazale da neguju prijateljske odnose.

 

Inače, Tifani se udaje za milijardera na raskošnom imanju svog oca na Floridi, a venčanicom optočenom kristalima je oduševila ceo svet.

 

 

makonda-tracker