možete da iskopirate

Poštuje PRAVILO BROJA 7 i održava godinama istu liniju: Plan ishrane Melanije Tramp u kom je dozvoljeno i da "ZGREŠITE"

0

Melanija Tramp i na početku šeste decenije oduševljava svojom zanosnom linijom.

Melanija Tramp
Melanija Trampfoto: EPA-EFE/CHRIS KLEPONIS / POOL

Bivša prva dama Amerike, Melanija Tramp, još za vreme mandata svog supruga Donalda, uvek je imala odabrana modna izdanja i privlačila je pažnju svojim stilom i izgledom.

Ona je visoka 176 centimetara, a ima samo 62 kilograma, što jasno pokazuje da u njenoj ishrani postoji neka tajna. Poznato je da Melanija nikada nije imala radikalne promene u izgledu i veliki je pobornik zdravog načina života.

 

Ona praktikuje uravnoteženu ishranu u kojoj dominiraju voće i povrće. Jedino jedino pravilo koje poštuje je sasvim jednostavno, uz sve ostalo, svakog dana je obavezno sedam voćki.

 

Pored voća, često jede povrće, naročito spanać i paradajz. Redovno pije jogurt od obranog mleka, uživa u ribi, a zanimljivo je da - tokom brojnih poseta u inostranstvu - ni ona ni Tramp nisu bili zainteresovani da probaju lokalne specijalitete. Više su voleli da pojedu salatu ili neko jelo koje se sprema i u Americi - na primer, pečeno pile ili biftek.

 

Melanija i Donald Tramp
Melanija i Donald Trampfoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Melanijin jelovnik se može prilično lako pratiti. Za doručak je obavezan smuti, a obično u njega stavi šargarepu, borovnicu, celer, jabuku, sok od limuna ili pomorandže, malo maslinovog ulja i lanenog semena. Od suplemenata, uzima se vitamin D i omega-3.

 

Uz napitak, Melanija pojede i činiju voćne salate - ananas, banana, malina i borovnica. Za sitost, preporučuje ovsenu kašu.

Ručak je obično salata od krastavaca i paradajza ili mešanog zelenog povrća.

 

Melanija i Donald Tramp
Melanija i Donald Trampfoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Za večeru jede meso i dosta povrća, a jednom prilikom je pokrenula pravu polemiku kada je objavila da večera organsku picu sa peperoni salamom. Dok su jedni smatrali da to ne može biti orgnasko, činjenice su pokazale da sve što se proizvede bez upotrebe hemije, zapravo, jeste organsko.

 

 

makonda-tracker