(FOTO)

Ni traga od žene koju su SVI GODINAMA PONIŽAVALI: Monika Levinski izgledom na crvenom tepihu svima pokazala SVOJU SNAGU

0

Bila je deo jednog od najvećih svetskih skandala, a tokom tog teškog perioda trpela je brojne uvrede.

Monika Levinski nekad
Monika Levinski nekadfoto: Ron Sachs / Zuma Press / Profimedia

Monika Levinski se pojavila na premijeri filma "What's Love Got to Do with It?" i svima pokazala da je nakon skandala koji je potresao čitavu Ameriku, ona postala nova žena.

 

Nemoguće je izbrisati prvu asocijaciju kada neko spomene njeno ime, a verovatno samo ona zna kako je bilo teško nositi se sa svim tim pritiscima i ispaštati zbog afere sa tadašnjim predsednikom Amerike, Bilom Klintonom.

 

Monika je sada na crvenom tepihu oduševila svojom pojavom. Ona je odabrala crne pantalone širokih nogavica i šljokičavu sako-bluzu, dok je sve upotpunila talasastom kosom i neutralnom šminkom.

 

Podsetimo, aferu je otkrila bivša američka službenica Linda Trip, a Monika je u dokumentarcu Klintonova afera pričala o detaljima i svemu kroz šta je prolazila. Kako je rekla, Klinton joj je često davao poklone, ali ona se zaljubila u njega kad ga je prvi put videla.

 

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Mrlja na njenoj haljini je bila dokaz afere, a možda se ništa od toga ne bi saznalo da Monika nije na nagovor prijtaljice sačuvala haljinu sa tim tragom, koji je zapravo bio Klintonova semena tečnost.

 

- Mrlje sam videla tek nakon nekoliko dana kad sam haljinu isprobavala pred svojom prijateljicom koja me nagovorila da sačuvam haljinu sa tim tragom - rekla je Monika i dodala da je sa Bilom imala odnose devet puta, kao i da su više puta imali oralni seks.

Tada je imala samo 22 godine i nalazila se na stubu srama, a mnogi su je nazivali i pogrdnim imenima, među kojima je dominirao "debela ljubavnica". Monika je upala čak i u tešku depresiju kada je čula kako ljudi smatraju da ona nikako nije dobar izbor za ženidbu.

 

Hilari Klinton, sa kojom je Bil bio u braku i u vreme afere, ostala je uz svog supruga i oprostila mu, dok je on isticao kako je bilo užasno to što je uradio.

 

 

makonda-tracker