viđeni su zajedno

Melanija je LJUTA – a ima zašto da bude! Dok se čeka da Tramp izađe pred sud, otkriveno šta se zbiva s njegovom suprugom

0

Nekoliko sati nakon vesti da je podignuta optužnica protiv Donalda Trampa, on je viđen u društvu supruge Melanije

Melanija Tramp navodno je vrlo ljuta zbog čitavog slučaja
Melanija Tramp navodno je vrlo ljuta zbog čitavog slučajafoto: EPA-EFE/HARISH TYAGI

Američki mediji javili su juče da je pred sudom u Menhetnu podignuta optužnica protiv Donalda Trampa (76), bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država i poznatog biznismena koji je najavio predsedničku trku i za 2024. godinu.


Izvori bliski istrazi naveli su da optužnica protiv Trampa sadrži više od 30 tačaka, i da su sve vezane za prevaru, ali to nije zvanično potvrđeno. Ovo je, inače, prvi put u istoriji da je nekadašnji predsednik Amerike ili aktuelni kandidat za ovu funkciju optužen za neko krivično delo.


Prema pisanju medija, inicijalna kapisla za istragu protiv Trampa bio je novac koji je dao glumici iz filmova za odrasle Stormi Danijels, nekoliko dana predsedničkih izbora 2016.

 

Donald i Melanija Tramp tokom prošlogodišnjeg izlaska na glasanje
Donald i Melanija Tramp tokom prošlogodišnjeg izlaska na glasanjefoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Da ne bi javno pričala o svojoj aferi s Trampom, Stormi Danijels dobila je navodno 130.000 dolara, ali bivši predsednik i dalje poriče da je imao bilo šta s njom.


I dok se čeka da se Donald Tramp preda vlastima, što se očekuje u toku naredne nedelje, svi se pitaju kako na sve gleda njegova supruga Melanija Tramp (52), nekadašnja prva dama Amerike i manekenka slovenačkog porekla.

 

Nekoliko sati nakon što je objavljena vest o podizanju optužnice, Trampovi su viđeni zajedno u svom domu na Floridi, piše britanski Daily Mail. Oni su viđeni kako večeraju, okruženi gostima u svom restoranu, a Melanija je bila vrlo elegantna u crvenoj haljini.

Prema pisanju portala People, gospođa Tramp nastavlja mirno sa svojim životom u njihovom domu u Palm biču, luksuznom imanju Mar-a-Lago i sve joj je, manje-više, potaman.


Melanija vodi svoj život i srećna je u Mar-a-Lagu, okružena je ljudima koji je vole i koji nikad ne pričaju o stvarnosti ili o lošim stvarima u vezi s njenim mužem – rekao je izvor blizak bivšoj prvoj dami za People.


To, ipak, ne znači da ona ne podržava supruga, javili su mediji još pre nekoliko dana, iako je, tvrde upućeni, ljuta.


Ona je još uvek ljuta i ne želi da sluša (o navodnom potplaćivanju, prim. prev) – kaže anonimni izvor. – Svesna je ko je njen muž i živi optimistično sa svojom porodicom i nekolicinom bliskih prijatelja.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CHRIS KLEPONIS / POOL


Izvor dodaje da je Melanija uznemirana zbog optužbi Stormi Danijels još odo 2018. godine, kada je Wall Street Journal javio da je Tramp dogovorio isplatu 130.000 dolara porno zvezdi kako bi ćutala o njihovoj vezi koja se navodno dogodila 10 godina ranije.

 

Mediji su, inače, nedavno javili da se Tramp plašio da će ga supruga ostaviti kad se pročulo za aferu sa Stormi Danijels, kao i da je tih dana spavao u vašingtonskom hotelu. Ipak, Melanijina predstavnica za medije je to demantovala.

 

 

makonda-tracker