(foto)

Ovaj detalj ima samo 15 žena na svetu! Kejt Midlton ponovo oduševila izdanjem dostojnim KRALJICE

0

Kejt Midlton jednostavno ne može da pogreši.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sinoć je u Bakingemskoj palati održan prijem diplomatskog kora, a kao što se i očekivalo, princeza od Velsa je ponovo zasenila svojim odabirom.

Kejt Midlton (40) oduševila je u grimiznoj haljini Dženi Pekam, dizajnerke koju obožava. Haljina dugih rukava je ukrašena perlama u obliku cveta i deluje beskrajno graciozno.

 

Ipak pored haljine, ono što je izazvalo pažnju jeste tijara sa cvetom lotosa, koja je nekada pripada kraljici Margaret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wales⁵ (@thewaleses)

 

Ovo je treći put da je Kejt ponela ovu tijaru. Prvi put ju je nosila 2013. godine na diplomatskoj večeri, a poslednji put 2015. godine na Kineskom državnom banketu.

Bilo je potrebno sedam godina kako bismo ponovo videli Kejt sa ovom predivnom tijarom, doduše prvi put otkako je postala princeza od Velsa.

1 / 4 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Svi prisutni su primetili i broš na kojem je bio prikazan portret kraljice Elizabete Druge iz mlađih dana sa žutom trakom.

 

Broševi simbolizuju da je nosilac postao deo Kraljevskog porodičnog ordena, počasti koju je monarh dodelio ženskim članicama kraljevske porodice.

 

Ukupno 15 žena je dobilo tu čast od pokojne kraljice, a smatra se da je ovu praksu prvi započeo Džordž IV 1800-ih godina, jer žene na kraljevskom dvoru nisu imale komemorativne medalje kao muškarci.

 

Celu kombinaciju Kejt je zaokružila visećim minđušama koje su pripadale kraljici Elizabeti i ravnom, pomalo neobičajenom frizurom za princezu od Velsa.

 

makonda-tracker