(foto)

On i to radi drugačije od svih: Kako se krsna slava obeležava u domu Zdravka Čolića?

2

Pop legenda Zdravko Čolić proslavio je Aranđelovdan sa svojom porodicom, a njegova ćerka Una otkrila je kako je to izgledalo

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

U slučaju poznatih ličnosti, obeležavanje krsne slave neretko protekne uz glamur, muziku i paparace, ali pevač Zdravko Čolić, jedna od najvećih regionalnih zvezda, proslavio je Svetog Arhangela Mihaila u nešto skromnijem duhu.


Naime, Lara i Una Čolić, ćerke pop legende, veoma su aktivne na društvenoj mreži Instagram, pa su fanovi njihovog oca dobili priliku da vide kako se praznuje u njihovom domu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)


Una je podelila nekoliko detalja s porodične slave, pa su tako njeni pratioci na Instagramu imali priliku da vide da su Čolići posetili crkvu tokom jutarnjih časova.

 

Zdravko Čolić, Una Čolić, Aranđelovdan
foto: unacolic, Instagram

Jedno od dece, obično naslednik slave, po običajima prati domaćina u ovoj prilici, a u domu Čolića ta uloga je, po svemu sudeći, pripala Uni, koja je očito uživala u ovom rituala.


Ona je potom podelila i delić slavske trpeze, na kojoj se vide slavski kolač, sveća, žito, crno vino i ikona Svetog Arhangela Mihaila, u skladu s običajima.

 

Zdravko Čolić, Una Čolić, Aranđelovdan
foto: unacolic, Instagram

Skromno, hrišćanski i porodično – bez buke i pompe.

 

 

 

 

makonda-tracker