21 godina braka

Uvek mu zamera isto — ali on to ne može da promeni: Znate li ko je i kako izgleda supruga Zdravka Čolića?

3

Obično izbegava da se eksponira javno, ali supruga Zdravka Čolića je njegova najveća životna podrška 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jedno od najvećih imena regionalne muzike bez sumnje je Zdravko Čolić, koji je sedamdesetih i osamdesetih bio i najveći san devojaka od Vardara do Triglava. Šarmantan, harizmatičan, uvek doteran i spreman za pesmu i ples, legendarni Čola važio je za miljenika ženskog dela publike i devojke su padale u trans gde god bi se on pojavio.


Ipak, pevač se uvek trudio da zadrži svoju intimu daleko od medija, pa se o njegovom životu nije mnogo znalo, a tako je i otkad je oženjen čovek.

 

Ipak, poznato je da je 2001. godine stupio u brak s Aleksandrom, s kojom je dobio dve ćerke — Unu i Laru, kao i da porodica živi idilično u svojoj luksuznoj vili.

 

Zdravko Čolić
foto: Damir Dervišagić

Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo "ili dža ili bu". Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života — ispričao je Čola u jednom intervjuu.


Aleksandra Čolić od početka ljubavi s balkanskom zvezdom izbegava da se eksponira u javnosti, a mediji su svojevremeno pisali da je ona profesorka geografije, kao i da je vrlo posvećena porodici i da je Čoli najveća životna podrška.

 

Aleksandra Čolić, Žena Zdravka Čolića
foto: Kurir/Nemanja Nikolic

Na pitanje šta je to čime ga je Aleksandra osvojila, pevač je svojevremeno istakao da je tajna u tome koliko mu je supruga posvećena i nekomplikovana.


Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju — objasnio je pevač.

 

U jednom intervjuu Zdravko je priznao da nije uvek sve idilično, ali je ono što mu supruga zamera ipak nije toliko strašno: jednostavno ne ume da kaže "ne" njihovim mezimicama.

 

Zdravko Čolić
foto: Dragan Kadić

Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga — iskren je bio Čola.

 

 

 

makonda-tracker