malo ko je znao

Mislili ste da je samo Una — ALI NIJE: Ovako glasi PRAVO ime lepe ćerke Zdravka Čolića

0

Otkako je postala punoletna, Una Čolić je sve popularnija, a njen otac je u nekoliko navrata otkrio neke nepoznate detalje o njoj, mada izbegava da eksponira svoju porodicu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića, iznenada je postala i te kako popularna na društvenim mrežama — što se često i desi sa decom poznatih roditelja, posebno takvih zvezda kao što je slavni pevač. Sa Unom je to slučaj otkako je postala punoletna, dok se pre toga o njoj znalo jako malo.

 

Una je poslednjih godina vrlo aktivna na Instagramu, gde objavljuje redovno svoje fotografije, ali i privlači pažnju svojim trendi i mladalačkim odevnim kombinacijama i dizajnerskim komadima.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Svi znamo da Zdravko Čolić o svojoj porodici govori retko, pa tako mnogi i ne znaju kako izgleda čak i njegova supruga, s kojom je u ljubavi već decenijama. On je uvek čuvao privatnost svojih devojaka, a prošlog leta se osvrnuo na činjenicu da mu je starija ćerka Una "ukrala slavu na trenutak", jer svojim objavama na društvenim mrežama prikuplja na hiljade lajkova i komentara.

 

— Una je sada popularnija od mene. Ima svoje obožavaoce. Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme — rekao je pevač letos posle jednog nastupa u Crnoj Gori i dodao da supruga Aleksandra i ćerke imaju razumevanja za njegova odsustva od kuće usled poslovnih angažamana.

 

— Ništa mi ne zameraju. Šta meni da zameraju? Volimo se. Znaju one i navikle su da sam u muzici dosta posvećen. Iako volim porodicu više, opet je muzika ta koja mi čini zadovoljstvo. Nema lepšeg od zvuka instrumenta koji ponese ritam — rekao je Zdravko za magazin Nina.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga — jednom je priznao Zdravko za Ekskluzivno šta mu to supruga zamera.

 

Čola i njegova supruga Aleksandra u braku su od 2001. godine, kada su dobili prvu kćerku. 2006. godine Aleksandra je na svet donela i ćerku Laru. Ipak, iako je svima poznato da se Čolina starija ćerka zove Una, to, zapravo, nije njeno puno ime.

 

Ona se zove Una Zvezdana Čolić.

 

 

makonda-tracker