pogledajte

Da nije bilo Čole - ovo dvoje glumaca se nikad ne bi zavoleli!

0

Najveća domaća muzička zvezda Zdravko Čolić nije uspeo da dodje na gostovanje kod poznate TV voditeljke, pa je umesto njega morao da “uskoči” reditelj Bata.

foto: Nemanja Miščević
foto: Nemanja Miščević

Upravo ovako počinje ljubavna priča Une i Bate, koje u novom hit filmu “Ala je lep ovaj svet” tumački omiljeni glumački par Andjelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

 

U ovoj ljubavnoj priči, koju je za manje od mesec dana videlo više od 40.000 gledalaca, Andjelka Prpić donosi lik TV voditeljke Une, koja u svoju emisiju poziva samo najveće zvezde. Njen sasvim običan radni dan, dobija potpuno novi smisao, kada sticajem najčudnijih okolnosti, umesto Zdravka Čolića, kao sagovornika za emisiju dobija Batu. S druge strane, Bata kao nedovoljno etabliran reditelj, zanesen daleko u svetu umetnosti, postaje žrtva sopstvenih emocija koje ga čak dovode i do zatvora.

 

A svemu tome, zapravo je “kumovao” trapavi andjeo, brilijantno odigran od strane Nikole Pejakovića.

Ala je lep ovaj svet/Promo
foto: Nemanja Miščević

Iako deluje pomalo zamršeno, film “Ala je lep ovaj svet” nas zapravo vodi u neke davno zaboravljene emocije i podseća nas na trenutak u kome nas je neko veoma voleo.

 

Sve ovo dočarala nam je glumačka ekipa koju još čine i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

 

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista je Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, a producent Aneta Ivanović.

 

Film “ALA JE LEP OVAJ SVET” nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija i od 22. septembra se nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona.

makonda-tracker