i danas je teško

„Uvek ću voleti mog anđela čuvara“: Najveća tragedija u životu Emine Jahović nanela je bol koji nikad ne prolazi

0

Bol posle ovako teških stvari kakve je doživela poznata pevačica večan je, a ona i dalje pušta suzu kada se priseća svega

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Lepa Emina Jahović  je oduvek bila jedna od omiljenih izvođača na našim prostorima. Uvek sa širokom osmehom, dobrog raspoloženja i ljubazna, toliko da niko ne bi pomislio kakve je sve teške trenutke njena najbliža porodica preživela.

 

Kako je prelepa pevačica uvek sa osmehom na licu, niko ni sluti da se iza njega krije velika tuga zbog tragedije koju je porodica Emine Jahović preživela.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, dok je još pohađala osnovnu školu, kao devojčica sa svega 13 godina, Jahoviće je zadesila velika tragedija. Njen otac i ugledni cenjeni kardiolog Nusret Jahović preminuo je. To je veliki udarac za svaku porodicu, a pogotovo za tako malu devojčicu.

 

Lepa Emina je jednom prilikom otvorila dušu i sa suzama u očima progovorila o tim teškim trenucima.

 

Moj otac nas je rano napustio i majka je morala da radi u ordinaciji. Njegov gubitak će me zauvek boleti. Mislim da majka i dalje ne može da se pomiri s tim. To je bilo lakše za njega, a teže za nas – ispričala je svojevremeno pevačica.

Koliko joj otac nedostaje još uvek, punih 27 godina kasnije, može se zaključiti i po njenim objavama na društvenim mrežama. Pevačica s vreme na vreme objavi očevu fotografiju uz reči prepune ljubavi i opisuje ga kao anđela čuvara.

 

Moj otac nije ni sidro da me zadrži, niti je mornar da me odvede negde, ali je moja zvezda vodilja i njegova ljubav mi pokaže uvek pravi put. Uvek ću voleti mog anđela čuvara – napisala je pevačica na socijalnim mrežama.

Porodica Jahović je i posle tako velikog udarca u ranoj mladosti uspela da nastavi dalji i napravi uspešme karijere. Sestra je krenula očevim stopama, dok je njihov brat proslavljeni košarkaš Mirsad Jahović, odnosno Turkdžan.

 

 

makonda-tracker