(FOTO)

Maštovito i izazovno: Emina Jahović ima NOVI DETALJ oko vrata i korset zbog kog nećete moći da spavate

0

Emina Jahović je jedna od zvezda koje su dosta aktivne na društvenim mrežama, pa je tako svaka njena objava vredna komentarisanja.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica Emina Jahović važi za jednu od stilizovanijih žena. Nedavno je zapalila društvene mreže provokativnom objavom na kojoj pozira u prozirnom korsetu sa kaišem oko vrata.

 

Njeni pratioci joj iznova poručuju da je magična, a ona se svakodnevno trudi da opravda titulu i pokaže da uvek može bolje i maštovitije.

Poslednja objava kojom je Emina raspametila publiku i ponovo postala glavna tema, jeste opet u istom ogledalu, ali u drugom modnom izdanju. Čini se da pevačica voli korsete i ima nekoliko upečatljivih modela.

 

Ovog puta je pozirala u belom koji je u prvi plan istakao njene grudi, a detalj u obliku dve biserne ogrlice i minđuše od belog zlata su samo upotpunile celo izdanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina se u poslednje vreme odlučuje za diskretniju šminku u braon tonovima, eventualno doda ajlajner kako bi istakla oči i postigla savršen efekat. Iako nije fotografisala celu figuru, vidi se da je beli korset uklopila uz crne pantalone, pa ukoliko vam ponestaje ideja, slobodno iskopirajte pevačicin stil.

 

 

makonda-tracker