(FOTO)

Kaiš oko vrata i čipka – SMELO i IZAZOVNO: Kako je Emina Jahović provokativnim izdanjem zaludela Tursku i Srbiju

0

Emina Jahović vrlo često ume da iznenadi provokativnim modnim izdanjima.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Emina Jahović vrlo je aktivna na društvenim mrežama, pa tamo često pokazuje svoje odevne kombinacije koje mnogim devojkama služe kao inspiracija.

 

Ovog puta, lepa pevačica je objavila fotografiju u prilično izazovnom i smelom izdanju, koje definitivno ne bi mogao bilo ko da iznese. Emina je jedna od bolje obučenih žena sa naše javne scene, a da je to i dalje tako, opet nam je dokazala.

Ona je pozirala ispred ogledala u crnom čipkastom korsetu sa vrlo zanimljivim detaljem. Zapravo, pre korseta, prvo ćete primetiti efektan kaiš oko vrata sa zlatnom šnalom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina se odlučila za blažu šminku i nisku elegantnu punđu, dok su se pozitivni komentari samo nizali. Mnogi su joj poručili da je predivna i pravi sinonim za lepotu. Osim na srpskom, mnoštvo komentara je bilo i na turskom jeziku.

 

Ovo nije prvi put da Emina stajlingom izazove pravu buru i za kratko vreme postane glavna tema medija. Ona blista kako u klasičnim streetstyle kombinacijama, tako i u ekstravagantnim i izazovnim koje nisu za svaki dan.

 

 

makonda-tracker