šta vi mislite?

Nakon međusobnih optužbi i njegove raskošne svadbe, uputila mu poruku: Da li su ove reči Emine Jahović čista ironija?

1

Emina Jahović živi u Istanbulu sa sinovima Jamanom i Javuzom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Emina Jahović je dospela u centar pažnje 2018. godine kada je osvanula vest da se razvodi od supruga Mustafe Sandala nakon deset godina braka, a nakon međusobnih optužbi, par je završio i na sudu.

 

Emina je, navodno, prošle godine tužila turskog pevača jer nije plaćao alimentaciju za njihove sinove. Usledio je šok obrt, jer je Sandal pokrenuo kontratužbu i, prema pisanju turskih medija, dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Pevačica o razvodu nije mnogo želela da priča javno, ali je priznala da je sudski spor još uvek u toku. U međuvremenu, Mustafa se oženio svojom višegodišnjom partnerkom, dve decenije mlađom Melis Sutšurup.

 

Nedavno su novinari zaustavili pevačicu na ulici i tada je prvi put progovorila i o odnosu sa sinovima, kao i o bivšem suprugu Mustafi.

 

Emina Jahović Sandal, Emina Jahović
foto: yaemina/Instagram

- Sa adolescentima je veoma teško, naročito kada su pod lupom javnosti kao Mustafini i moji sinovi. Zbog toga njih dvojica ponekad ostaju gladni naše pažnje, s obzirom na to da smo posvećeni i svojim obavezama. Mustafa trenutno provodi više vremena s mlađim sinom Javuzom, koji i više liči na njega - rekla je ona i poželela sreću bivšem suprugu.

 

- Mustafa, budi dovoljno srećan - kratko je poručila Emina.

 

 

makonda-tracker