modna katastrofa

Ovu venčanicu nazivaju NAJRUŽNIJOM U ISTORIJI: Nove fotografije sa svadbe Mustafe Sandale preplavile društvene mreže

0

Nakon jedne mini i jedne maksi verzije venčanice, supruga Mustafe Sandala rešila je da ponese nešto nesvakidašnje na svom venčanju...

foto: Instagram
foto: Instagram

Turski pevač Mustafa Sandal, bivši suprug naše pevačice Emine Jahović, početkom juna rekao je sudbonosno "da" lepoj Melis Sutšurup, a par je upriličio glamurozno venčanje na kom su okupili prijatelje i svoje porodice.


Mustafa i Melis najpre su se venčali su turskoj ambasadi u Rimu, nakon čega su priredili slavlje u letovalištu Marmaris. Navodno su za sve izdvojili oko 200.000 evra, a gala proslava je trajala tri dana.

 

Ovaj događaj privukao je mnogo pažnje turskih i balkanskih medija, a posebno venčanice pevačeve nove supruge, koja je napre nosila belu mini-haljinu...

 


... a potom i jednostavnu venčanicu s dubljim šlicem i izrezom između grudi!

 


Međutim, sada smo saznali da je Melis Sutšurup nosila i treću venčanicu, koju je lakše zamisliti na Džej Lo tokom koncerta nego kao autfit mlade na svadbi.


Pre nekoliko dana, Mustafa i Melis objavili su još fotografija s glamurozne proslave, na kojima vidimo da je mlada nosila kratku haljinu od providne čipke koju krasi mnoštvo resa različite dužine i šljokice.

 

 

Svemu je dodala i neobičan aksesoar za glavu, a po svemu sudeći trudila se da se uklopi s plesačicama.


"Ovo je najružnija venčanica ikad napravljena", "Da je htela ružnije, ne bi mogla", "Kakav kič"... neke su od reakcija na Melisin svadbeni stajling.

 

 

Inače, turski mediji javili su nedavno da Mustafa i Melis posle venčanja nastavili su uživanjem u medenom mesecu, a navodno su se uputili i u prelepi Bodrum, gde je upravo Emina Jahović letovala s jednim od njihovih sinova.


Prema pisanju turskih medija, nekadašnji supružnici nisu odseli u istom hotelu, ali su navodno iste večeri bili u istom restoranu! Naime, deset minuta nakon što je Emina sa sinom izašla iz objekta, turski pevač je stigao s novom suprugom.

 

 

makonda-tracker