da li vam se dopada?

Moderno, lagano i ističe seksepil: Emina Jahović u letnjem stajlingu koji možete lako ISKOPIRATI

7

Ona važi za jednu od najbolje obučenih žena na domaćoj javnoj sceni. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Emina Jahović na društvenim mrežama je podelila niz fotografija u vrlo zanimljivoj kombinaciji koja ističe njen seksepil, odnosno izvajanu figuru. 

 

Odlučila se za vrlo zanimljive komade koji su jednostavni, ali su u isto vreme dovoljno efektni da privuku pažnju gde god da se pojavite. Istina je da ove komade ovako uklopljene ne možete nositi na događaj de se traži formalnost, ali ovaj autfit je odličan za izlazak na piće, izlazak u noćni provod, ali i za šatnju u grad. 

 

 

Narandžasta je "nova crna", tako da se ona odlučila za jednu od najpopularnijih nijanse ove sezone. Njena majica na bretele je bila vrlo zanimljivo krojena pa je njen dizajn delovao vrlo zanimljivo, a široke bretele su dodatni plus njenom stajlingu pored decentnog dekoltea. 

 

Na sve ovo je dodala i belu kratku i široku suknjicu koja je zbog svog širokog kroja vrlo interesantno stajala pevačici, a ujedno je uspela i da istakne njene vitke noge. Na sve ovo ona je dodala i bele sandale koje su se odlično slagale uz njenu skinjicu. Kako bi zaokružila kompletan izgled Emina je dodala i zlatni nakit. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Da li vam se dopada njena kombinacija?

 

 

makonda-tracker