stroga pravila

Ima jedan dan kada sme da "vara": Emina Jahović otkrila tajnu vitke linije, pa objasnila u čemu najviše uživa

1

Lepa pevačica Emina Jahović godinama je na javnoj sceni i oduvek izgleda poput boginje 

foto: Instagram
foto: Instagram

Emina Jahović važi za jednu od najzgodnijih žena da domaćoj muzičkoj sceni. Ona se trudi da održava vitku liniju uprkos tome što i ona ponekad voli da se dobro zasladi ili pojede neku omiljenu, a nezdravu namirnicu.

 

Ipak, njen posao zahteva da uvek izgleda dobro, a kako bi u tome uspela pomaže joj nutricionista koji godinama pažljivo prati sve što se ishrane ove pevačice tiče.

 

Njena ishrana je pod posebnim nadzorom nutricioniste koji isključuje upotrebu šećera i žitarica, kao i drugih genetski modifikovanih namirnica.

 

Osim toga, ona svakodnevno naporno vežba, a rezultati su vidljivi na celom njenom telu.

 

Da bi izgledala poput boginje, Emina se odriče mnogih ukusnih namirnica koje voli, a ono što svi primećuju jeste i to da nema ni gram sala na stomaku, uprkos tome što je dva puta rađala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

S obzirom na to da i ona ima dušu i voli da pojede i slatko i nešto malo slanije, jednom mesečno praktikuje takozvani "Cheat day" kada može da jede sve, čemu se njeni naslednici Jaman i Javuz izuzetno raduju.

 

Tog dana oni zajedno uživaju u svim namirnicama koje ona voli, poput čokolade, sladoleda i drugih slatkiša, a trudi se da i deci usadi zdrave navike, pa se slatkiši ne nalaze na njihovom svakodnevnom meniju.

 

Mnogo zdravije namirnice poput voća i ceđenih sokova predstavljaju nešto što je od malih nogu davala mališanima, pa ne iznenađuje što sada i sami traže da jedu tu zdravu varijantu slatkiša. 

 

 

 

makonda-tracker