nestvarno

Belo + zlatno, luksuz i pogled na Bosfor: Dom Emine Jahović je jedan od najlepših koje ste videli do sad

0

Nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala, pevačica i kompozitorka sa sinovima uživa u toplini pažljivo uređenog doma iz svačije mašte...

foto: yaemina/Instagram
foto: yaemina/Instagram

Pevačica i kompozitorka Emina Jahović na sceni je od tinejdžerskih dana, pa ne čudi što godinama važi za jednu od najcenjenijih i najuspešnijih dama u pop muzici, kao ni što je izgradila pravu malu poslovnu imperiju.


Ona zahvaljujući svom vrednom radu može sebi da priušti samo najbolje, a najviše ljubavi i pažnje posvetila je uređenju prostora u kom provodi najviše vremena – svom domu.

 

Kako su pisali mediji, velelepna vila koju su turski pevač Mustafa Sandal i Emina stekli tokom braka jedan je od razloga njihovog sporenja nakon razvoda.

 

Početkom godine pisalo se da Mustafa želi da prodaju kuću, što Emina ne podržava jer je mnogo uložila u muzički studio koji se nalazi u njoj, a to je samo deo onoga u čemu pevačica uživa sa sinovima Jamanom i Javuzom.

 

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/yaemina

 

Emina je angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti – rekao je izvor početkom 2022. – Emina je mnogo uložila u studio i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vreme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko sem njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)


Emina za sve ovo vreme nije komentarisala privatne stvari i probleme koje ima u komunikaciji s bivšim suprugom, pa nije poznato u kojoj je fazi njihov spor.

 

Već neko vreme, pevačica deli fotografije iz stana koji je novi dom njenim sinovima i njoj i koji odiše toplom porodičnom atmosferom, a doteran je u modernom stilu.

 

1 / 15 Foto: Instagram Printscreen


Kako vidimo na fotografijama koje je ona delila na Instagramu, Emininim domom caruju bela boja i, uopšte, svetli tonovi — svetlije nijanse sive i bež boje. Najveći broj ukrasa poput vaza i figurina i nogari nameštaja su, zanimljivo, tamni, čime je postignut veoma efektan kontrast, a tu je i jedna fotelja modernog dizajna koja svojom tamnozelenom bojom odudara i čini centralni deo dnevnog boravka.

 

Kada je reč o detaljima, Jahovićeva očigledno obožava mirišljave sveće, pa ih ima u različitim oblicima i bojama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)


Jednom prilikom pevačica je objavila snimak kojim je pokazala da spratove kuće povezuje belo stepenište s pažljivo planiranim osvetljenjem i staklenim pregradama ispod gelendera.


Pre svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – istakla je Emina za Blic. – Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mešavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Uvek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osećam.

 

Njena oaza mira uređena je sa stilom, a mesecima je birala nameštaj i dekoraciju kako bi sve bilo na svom mestu. Ipak, najviše vremena provodi u prostranom dnevnom boravku koji je sav u staklu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)


Volim dnevni boravak koji gleda na more – priznaje pevačica.


Sudeći po najnovijim fotografijama koje je Emina delila, ona posebno voli zlatni sjaj u domu, pa je nedavno pokazala raskošno ogledalo sa teškim zlatnim ramom, a u istom su tonu i prozori i osvetljenje iznad njih.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

 

makonda-tracker