ŠTA VI MISLITE?

"Hari je bio divlji momak koji je umro onog dana kad je upoznao Megan": Šta otkriva nova knjiga o kraljevskoj porodici?

0

Nova knjiga koja se bavi kraljevskom porodicom se posebno osvrće na princa Harija i Megan Markl.

foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi su se bavili kraljevskom porodicom i njihovim međusobnim odnosima, međutim, čini se da su najviše po lupom Hari i Megan Markl, a naročito njihov odnos prema zaposlenima.

 

Mišljenja osoblja palate kada je u pitanju vojvotkinja od Saseksa i nisu baš pozitivna. Najpre se pisalo kako je Megan drska, bezobzirna, naređuje, a potom se pojavila i vest da je vojvotkinja želela da bude plaćena za sve dužnosti koje obavlja tokom službenih poseta.

Nova knjiga tvrdi da je Hari bio dosta paranoičan i stalno je pravio testove lojalnosti koje je davao osoblju kako bi proverio da li im može verovati. Sam je osmislio naziv sindrom palate i koristio ga kad bi pronašao nešto "institucionalizovano" unutar porodice. Bio je opsednut medijima, pa je želeo da sačuva svoj život daleko od javnosti jer je bio jako nesrećan.

 

Isto tako, autor knjige tvrdi kako je "Hari bio divlji momak koji je voleo zabave, ali je umro onog dana kad je upoznao Megan Markl."

 

Ni Megan nije bila pošteđena, pa su je tako zaposleni okarakterisali kao narcisoidnog sociopatu i govorili su da im je bilo muka pre svakog sastanka sa njom. Navodno ih je vojvotkinja maltretirala i drhtali su od straha zbog nje. 

 

Autor Valentine Lowe je dodao i da ono što je htela kraljica nikada nije bilo ni slično sa onim što su hteli Hari i Megan koji su jako dugo bili jedan nesrećni par.

 

 

makonda-tracker