da li vam se dopada?

Ovi komadi imaju i JEFTINIJU zamenu: Iskopirajte stajling Paris Hilton zbog kojeg će se komplimenti nizati

0

Ona je na snimanje jedne emisije odlučila da ponese malu crnu haljinu koja neverovatno naglašava seksepil svakoj ženi. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naslednica čuvenog lanca hotela Paris Hilton pojavila se na snimanju emisije Jimmy Kimmel Live! u vrlo interesantnoj kombinaciji koja je dobar izbor ne samo za emisiju, nego i za izlazak u grad, odnosno dobar izbor za veliki broj prilika. 

 

Navikli smo od Paris na neprestani raskoš i sjaj. Ona uživa da se kiti luksuzom, ali ovog puta obukla je brendirane komade, ali za koje se vrlo lako može naći zamena u nekim kolekcijama jeftinijih brendova. 

 

 

Ona se odlučila za malu crnu haljinu dugih rukava, ali sa dubokim izrezom koja je u isto vreme naglašavala njen sekepil, ali i donosila jedan vid sofisticiranosti. Njena haljina dizajnirana je tako da ističe njen struk, jer je kod toga dela imala zanimljive nabore koje je krasio zlatni detalj. 

 

 

To nije sve, ova kreacija koju potpisuje modna kuća Lanvino ima i kratki izrez koji pored dužine dodatno naglašava njene vitke noge. 

 

 

Paris se odlučila i za crne cipele sa zlatnim detaljima koje potpisuje modna kuća Versaće i koje su se savršeno uklopile uz njenu haljinu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Naravno, tu je bila i frizura po kojoj je Hiltonova vrlo prepoznatljiva, a koja ujedno upotpunjuje njen izgled. 

 

Kako vam se dopada njen stajling?

 

 

makonda-tracker