(FOTO)

Nije mogla da se obuzda: Ono što je Megan Markl uradila pored kraljičinog kovčega je TEMA DANA

1

Dok su neki dirnuti ovim potezom vojvotkinje od Saseksa, nije malo ni onih koji ga smatraju vrhuncem licemerja

foto: BBC / Ferrari / Profimedia
foto: BBC / Ferrari / Profimedia

Posmrtni ostaci pokojne kraljice Elizabete II konačno su iz Škotske preneti u London, gde je sinoć u Vestminsterskoj opatiji održana služba. Njoj su prisustvovali članovi britanske kraljevske porodice, a najviše pažnje su, kao i obično, privukli mladi prinčevi Vilijam i Hari, sa suprugama Kejt i Megan.


Tamošnji mediji i javnost s posebnom pažnjom prate svaki potez mlađih plemića, naročito vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, koja je od napuštanja položaja više članice kraljevske porodice na negativan način pričala o Vindzorovima. Zato je mnoge juče ganuo njen potez u trenutku kada je pored nje prenet kovčeg s telom kraljice Elizabete – ona je, naime, rešila da joj ukaže veliko poštovanje.


Megan je viđena kako se duboko klanja pokojnoj kraljici i baki svog supruga, što mnogi od prisutnih nisu učinili.

Kako je pričala u intervjuu Opri Vinfri, kada je stupila u kraljevsku porodicu, svojski se potrudila da nauči sve u vezi s protokolom i pravilnim poklanjanjem, a u tome joj je pomogla vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson, bivša snaha kraljice Elizabete i bivša supruga princa Endrua.


I dok su mnogi dirnuti ovim potezom, ima i onih koji smatraju da je u pitanju Meganino licemerje.


"Nije je poštovala za života, šta sada izigrava", "Kako je moguće da je ova providna folirantkinja nekad živela od glume?", "Od svega pravi cirkus", "Je li ona to ni mrtvačkom sanduku ne dozvoljava da je izbaci iz centra pažnje?"... neke su od negativnih reakcija.

 

 

makonda-tracker