neodoljiv

Hteo je da je uteši, a onda su suze navrle na oči: Kako je maleni princ Luis DIRLJIVIM rečima rasplakao Kejt Midlton?

1

Vest o smrti kraljice pogodila je sve, a naročito članove njene najbliže porodice

foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton vrlo je nestašno, ali i emotivno dete. Danima je gledao kako mu je majka neraspoložena zbog smrti kraljice Elizabete II, a onda je odlučio da nešto uradi po tom pitanju.

 

Iako je mali odlučio je da pokuša da svoju majku uteši dirljivim rečima, a to je veoma iznenadilo Kejt.

 

 

On joj je uputio nežne reči utehe:

 

- Mama ne brini, jer je baka sada sa pradedom - rekao je mališan.

 

Na tu njegovu brigu Kejt nije ostala imuna već su niz njeno lice suze same potekle. Pomešale su se emocije, tuga zbog smrti kraljice, ali i sreća što je rodila tako pametnog i empatičnog dečaka.

 

Ona nije mogla da odoli, a da ovaj prelepi gest svog sina ne podeli na društvenim mrežama. Nakon toga stizale su joj brojne reči utehe i podrške, kao i pohvale za malenog princa Luisa.

 

 

Da se podsetimo, princ Vilijam i Kejt uslikani su zajedno sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa prvi put posle više od dve godine. Izlazak je usledio samo nekoliko minuta nakon što je princ Vilijam objavio emotivnu izjavu u kojoj je odao počast svojoj baki.

 

- U četvrtak je svet izgubio izvanrednog lidera, čija je posvećenost zemlji, kraljevstvima i Komonveltu bila apsolutna. Toliko će se u narednim danima reći o značenju njene istorijske vladavine. Međutim, izgubio sam baku. I dok ću tugovati zbog njenog gubitka, neverovatno sam zahvalan. Bila je uz mene u mojim najsrećnijim trenucima. I bila je uz mene tokom najtužnijih dana mog života. Znao sam da će ovaj dan doći, ali proći će neko vreme pre nego što će se stvarnost života bez bake zaista osetiti stvarnom. Zahvaljujem joj na ljubaznosti koju je pokazala mojoj porodici i meni. I zahvaljujem joj se u ime moje generacije što je pružila primer služenja i dostojanstva u javnom životu koji je bio iz drugog doba, ali uvek relevantan za sve nas. Moja baka je rekla da je tuga cena koju plaćamo za ljubav. Sva tuga koju ćemo osećati u narednim nedeljama biće svedočanstvo ljubavi koju smo osećali prema našoj izuzetnoj kraljici. Odaću joj počast tako što ću podržavati svog oca, na sve moguće načine - rekao je u izjavi princ Vilijam.

 

 

makonda-tracker