da li je spremna na to?

"Nosi skriveni mikrofon kako bi snimila sve za svoj dokumentarac?": Detalj na haljini Megan Markl uneo sumnju Britancima

2

Megan Markl i princ Hari su se pridružili princu Vilijamu i Kejt Midlton u dvorcu Vindzor kako bi pozdravili ožalošćene nakon smrti kraljice Elizabete II.

foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dosta se spekulisalo o odnosu Megan Markl sa kraljevskom porodicom, čak je i njen dolazak u Veliku Britaniju bio pod znakom pitanja, a ona sama se često trudila da svojim izjavama izazove gnev Britanaca.

 

I dok je princ Hari odmah došao u Balmoral da se oprosti sa kraljicom, Megan Markl je ostala sa decom. Mnogi su se pitali da li će uopšte doći i kako će izgledati sce nakon njihovog povlačenja iz kraljevske porodice.

Kako su se pridružili porodici u Vindzoru, brojni su u dolasku Megan Markl videli nekakvu skrivenu nameru.

 

Podsetimo, njen podkast je poslednje u nizu što je izazvalo bes i revolt u Velikoj Britaniji, a izjava da je njenom sinu uskraćena titula zbog rase, još uvek nije zaboravljena.

 

Na Tviteru se širi fotografija na kojoj je Megan u crnoj haljini ispod koje se nazire kao da ima nešto, a većina misli da je ona tu postavila mikrofon kako bi posle iskorstila sadržaj za svoj budući Netfliksov dokumentarac.

"Obris struka izgleda kao držač mikrofona", "Šta Megan nosi ispod haljine?", "Nosi li Meghan Markle mikrofon kako bi iskoristila kraljičinu smrt za svoj reality show?" , samo su neki od komentara.

 

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl
foto: Printskrin

Istina, može biti i da se samo pogužvala postava ili prosto tako izgleda zbog prelamanja svetlosti. U svakom slučaju, izvor blizak Megan Markl je za PageSix demantovao sve navode i dodao kako ta suluda teorija šteti svima.

 

 

makonda-tracker