PROGOVORILA

Govorilo se da su od najboljih prijateljica postale RIVALKE: Sara Ferguson posle 24 godine otkrila PRAVU istinu o Dajani

0

Bivša članica britanske kraljevske porodice progovorila je o uspomenama na princezu Dajanu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja članica britanske kraljevske porodice Sara Ferguson dala je intervju u kome je otvoreno progovorila o princezi Dajani. Ona tvrdi da bi princeza bila jako ponosna zbog sinova, ali i zbog njihovih supruga, Kejt i Megan.

 

Dajana bi bila ponosna na sinove i njihove supruge. Da danas može da sedi pored mene, rekla bi mi da je ponosna na sinove i na njihove divne žene koje su odabrali, jer svaka ima svoj glas u porodici — rekla je ona za časopis Pipl.

 

 

Kako je dalje ispričala, misli da bi Dajana obožavala njene ćerke, princeze Judžin i Beatris.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ona se prisetila i njihovog zajedničkog odrastanja, te istakla da su postale najbolje drugarice još sa 14 godina. Međutim, kada je Dajana preminula, mediji su izveštavali da su britanska princeza i vojvotkinja bile u hladnim odnosima.

 

Fergi tvrdi da to nije tačno:

 

Obećale smo jedna drugoj da ćemo se zauvek držati zajedno. Između nas nikada nije bilo trzavica, mada svi su priželjkivali da se tako nešto dogodi — tvrdi ona.

 

Naučila me toliko toga o javnom životu. Bila je tako hrabra i mnogo dobro smo se provodile — rekla je Sara Ferguson, a njen prvi roman Her Heart for a Compass ugledaće svetlost dana 3. avgusta.

 

 

 

makonda-tracker