ima i dokaze

MEGAN MARKL JE LAGALA U RAZGOVORU S OPROM — I LAŽE GODINAMA: Najbolja prijateljica razotkrila vojvotkinju

4

Intervju koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dali legendarnoj Opri Vinfri ne prestaje da intrigira javnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom razgovora s Oprom, Megan Markl je istakla da nije znala previše o britanskoj kraljevskoj porodici. Ona je objasnila da, budići da je odrasla u Americi, nije znala mnogo toga o Vindzorovima i da nikad nije pretraživala po internetu o princu Hariju.


Marklova je i u intervjuu koji su Hari i ona dali 2018. povodom svoje veridbe rekla da nije znala mnogo o svom dragom kada ga je tek upoznala i da ju je interesovalo samo da li je fin.


Međutim, po svemu sudeći, to nije istina.

 


Nedugo nakon venčanja Megan Markl i princa Harija, najbolja drugarica bivše glumice Ninaki Pridi, koja je bila deveruša na njenom prvom venčanju s Trevorom Engelsonom ispričala je da je ona znala mnogo više nego što tvrdi. Navodno, nekadašnja glumica i današnja vojvotkinja od Saseksa i te kako je bila svesna i toga ko je princ Hari i koliko je kraljevska porodica važna u Velikoj Britaniji. Štaviše, Pridijeva je tvrdila da je Megan bila opsednuta njima!


Nisam šokirana. Kao da je ovo planirala celog života. Ona dobije sve što želi i Hari je pao na njenu glumu — rekla je Pridijeva za Express nakon što je objavljeno da se Megan udaje za Harija.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Pridijeva se, inače, nalazi na čuvenoj fotografiji Megan Markl iz njenih tinejdžerskih dana, kada su dve drugarice pozirale ispred Bakingemske palate tokom puta u London, bez ikakve predstave i uopšte snova o tome da će Marklova jednog dana biti članica kraljevske porodice.

 

Ninaki Pridi, Megan Markl
foto: Profimedia

Ona želi da bude nova princeza Dajana — rekla je tada Ninaki Pridi. — Kraljevska porodica ju je fascinirala. Imala je jednu od knjiga princeze Dajane na polici, čak i kad je bila udata za Trevora rekla mi je da želi da ode u London na mesec dana… Nisam šokirana, čak ni iznenađena što čujem za nju i princa Harija. Volela je film "Princezini dnevnici", o običnoj devojci koja postaje deo kraljevske porodice. Jako joj se dopadala ta ideja.

 

 

 

makonda-tracker