nastavak sapunice

Ilon Mask istovremeno postao i polubrat i ujak: Milijarderov otac dobio dete sa svojom POĆERKOM!

0

Sapunica u koju se pretvorio život najbogatijeg čoveka na svetu se nastavlja. Nakon niza obrta i nesvakidašnjih situacija u njegovom životu, bogatašev otac Erol je u 77. godini dobio još jedno dete. I to s kim!

foto: GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia
foto: GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia

Život Ilona Maska, vlasnika "Tesle" i kompanije "Spejs Iks", često je prepun neočekivanih priča punih obrta i novih iznenađujućih detalja. Nedavno je njegov sin Gzavije podneo zahtev za promenu imena, rešio da se ubuduće predstavlja kao Vivijan i javno se odrekao Ilona kao oca, a odmah potom saznali smo da je Mask sada otac devetoro dece jer je u tajnosti dobio blizance s jednom od svojih zaposlednih.


To je samo kap u moru šokantnih detalja o životu Ilona Maska, a sada nam stiže nova: njegov otac Erol Mask (76) dobio je dete sa svojom pastorkom!
Stariji Mask saopštio je da su njegova izabranica Jana Bezuidenhaut i on dobiili ćerku, a Jana je ćerka njegove prethodne supruge Hejde Bezuidenhaut.

 

Hejda i Erol bili su u braku 18 godina, otkad je Jana imala samo četiri godine, i zajedno su dobili dvoje dece. Nije do kraja objašnjeno kakav su odnos Jana i Erol imali dok su bili pastorka i očuh, ali je on 2018. godine izjavio da je u tom trenutku ne smatra svojom poćerkom.


Maskov otac ispričao je tada da su se Jana i on "spojili" 2017, osam godina nakon što se Erol razveo od Hejde, a veruje da je u sve umešao prste — Bog.

 

Erol Mask
foto: GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia

Bili smo usamljeni, izgubljeni ljudi. Jedna stvar je dovela do druge — možete to nazvati Božijim planom ili planom prirode — istakao je Erol i nazvao Janu "divnom devojkom i divnom majkom".


Beba koju je sada dobio s Janom je njihovo drugo dete, a zanimljivo je da ovaj par ne živi zajedno.

 


Svaki muškarac koji se oženio mlađom ženom, čak i kada se oseća vrlo vitalno, osećaće se lepo neko vreme, ali oseća i jaz... Taj jaz sam mora da se ispolji — rekao je jednom za The Sun.

 

Nije poznato koliko je Erol posvećen njihovoj porodici, a ranije ove godine je priznao da su mu "išli na živce" kada su ga posetili nekoliko meseci ranije, ali i da su mu nedostajali kad su otišli.


Maskov otac priznaje da deca koju je dobio sa Hejdom, Janinom majkom, ne prihvataju ovu ljubav.


To sve im je jezivo jer im je ona polusestra — kaže Erol.

 


Što se tiče Ilona Maska i sina i ćerke koju je dobio s milijarderovom majkom Mej, Erol nema nikakav odnos i kontakt s njima. Ilon ga je jednom prilikom nazvao "zlim ljudskim bićem", a stariji Mask ne odbacauje mogućnost da ima još dece za koju ne zna.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/BRITTA PEDERSEN / POOL


U jednom periodu u Johanesburgu tokom osamdesetih sam se svako veče viđao s drugom ženom, tako da je sasvim moguće da imam dete s nekom od njih — nehajno je jednom prokomentarisao.

 

 

makonda-tracker