kao u sapunici

Kad se pročulo ko je mama, svi su ostali BEZ REČI: Dok je čekao sedmo dete, Ilon Mask u TAJNOSTI dobio BLIZANCE

0

Najbogatiji čovek na planeti vodi mnogo važnih poslova, ali njegov emotivni život ne trpi zbog toga. Naprotiv, kod Maska se uvek nešto dešava...

foto: Patrick Pleul / POOL / EPA-EFE
foto: Patrick Pleul / POOL / EPA-EFE

Milijarder Ilon Mask sada je otac devetoro dece, pišu strani mediji.


Kako prenosi Daily Mail, zvanično najbogatiji čovek na svetu dobio je u novembru blizance, i to s jednom od svojih zaposlenih. Majka novorođene Maskove dece je Kanađanka Šivon Zilis (36), jedna od čelnih ljudi u njegovoj kompaniji Neuralink.


Ovaj podatak došao je do medija jer je procureo zahtev koji su Ilon Mask i Šivon Zilis podneli u aprilu ove godine kako bi se deci dodalo očevo prezime, dok zadržavaju i majčino. Ova vest je veliko iznenađenje jer nije bilo poznato da su Zilisova i njen poslodavac bili u emotivnom ili bilo kog drugom odnosu osim poslovnog, a nikada ranije nije stupao u veze s ljudima koji rade za njega, makar koliko je poznato javnosti.

 

Blizanci su, inače, rođeni samo nekoliko nedelja pre nego što je bogataš dobio drugo dete s pevačicom Kler Buše, poznatijom kao Grajms, i to zahvaljujući surogat majci i nakon što su uveliko raskinuli.


Život Ilona Maska zaista ponekad deluje kao meksička sapunica, a on je nedavno doživeo veliki udarac kada je jedno od njegove dece rešilo da ga se javno odrekne.


Gzavije Aleksander Mask (18), koji ima blizanca po imenu Grifin, podneo je u aprilu, odmah nakon svog rođendana, zahtev da promeni ime. On je neophodnu papirologiju podneo u Vrhovnom sudu u Kaliforniji, a tom prilikom je tražio da se ubuduće zove Vivijan Džena Vilson, što je prezime njegove majke. Takođe, od suda traži da ga prepozna kao ženu. Među razlozima koje Gzavije — odnosno, sada Vivijan — navodi, jeste i potreba za distanciranjem od svog oca Ilona Maska.


Ne želim više da živim s njim, niti da na bilo koji način budem u srodstvu sa svojim biološkim ocem, ni na jedan način, ni u jednom obliku — ističe Vivijan.


Razlog nije preciziran, ali strani mediji spekulišu da Vivijan smetaju transfobični komentari koje je njen otac iznosio u javnosti.

 

 

makonda-tracker