bliskiji su nego što se mislili

Zaboravila i ćerke i crveni tepih: Ilon Mask i Kris Džener uhvaćeni u NEŽNOM TRENUTKU na Met gali! (VIDEO)

0

Kris Džener i Ilon Mask — "najmoćniji par u univerzumu", ako pitate "tviteraše".

foto: Instagram
foto: Instagram

Biznismen južnoafričkog porekla Ilon Mask ne prestaje da intrigira javnost kako svojim poslovnim potezima, tako i burnim privatnim životom. Samo proteklih nedelja, bio je u fokusu zbog kupovine Tvitera za 44 milijarde dolara i zbog upletenosti u razvod Džonija Depa i Amber Herd.


I on nema nameru da se pritaji i skoni od medija, a Kris Džener mu tek u tome neće pomoći!

 

Najpoznatiji čovek planete prisustvovao je ovogodišnjoj Met gali, a umesto neke poznate lepotice ove godine je odlučio da mu pratilja bude majka Mej. I baš kad su njegova mama i on završili šetnju crvenim tepihom i spremili se za provod, sreli su "mamadžerku" Kris Džener, majku i menadžerku devojaka iz porodice Kardašijan-Džener, koja je priredila društvenim mrežama pravu poslasticu! Iako Kris na ovakvim događajima obično snima i fotografiše svoje ćerke za porodičnu arhivu, očigledno joj je Ilon potpuno skrenuo pažnju s njih.


Na Tviteru je, naime, osvanuo kratak snimak na kom vidimo Kris kako se raduje što vidi Maska, pa mu prilazi da se pozdrave, ali u jednom momentu primećuje da mu kravata nije dobro nameštena, pa je nežno popravlja. Dženerova potom širi ruke da se pozdravi s Maskovom majkom, čime je pokazala da su njihovi odnosi očito topliji nego što se mislilo.

 


Nije poznato otkad se i koliko dugo poznaju Ilon i Kris, kao ni koliko su bliski, ali su korisnici društvenih mreža definitivno zaintrigirani i oduševljeni ovim susretom.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


"Ovo kako se Kris Džener ponaša kao mama Ilonu Masku na crvenom tepihu je legendarno", "Video sam susret Kris Džener i Ilona Maska i ne moram da znam više ništa o Met gali", "Kris Džener radi na tome da postane 'mamadžerka' Ilonu Masku", "Koga briga za ćerke i crveni tepih kad sretneš najbogatijeg čoveka na svetu?", "Bože, Kris i Ilon bi bili najmoćniji par u univerzumu"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker