ZAVODNIK JE NJEGOVO DRUGO IME

Prvu je ostavio BEZ IČEGA s petoro dece: Ovo su sve žene Elona Maska, najbogatijeg čoveka na planeti

1

Elon Mask, jedan od najbogatijih ljudi na svetu dobro je poznat i po svojim turbulentnim vezama.

foto: Ryan Lash / AFP / Profimedia
foto: Ryan Lash / AFP / Profimedia

Elon Mask je nedavno postao vlasnik društvene mreže Tviter. Milijarder i tehnološki mag, voli da uživa u životu, pa ne gubi vreme ni kada su žene u pitanju.

 

Iza njega su već tri propala braka, od kojih je najduži trajao svega osam godina.

 

 

Prva žena Elona Maska bila je književnica Žastin Mask, rođena Žastin Vilson. Na ludi kamen ovaj par je stao 2000., a nakon dve godine su dobili svoje prvo dete, sina Nevadu Aleksandra Maska.

 

Na veliku nesreću, dete je ubrzo preminulo od sindroma iznenadne smrti odojčadi (SIDS) sa svega 10 nedelja.

 

Žastin i Ilion su nakon toga dobili blizance — Grifina i Ksavijera Maska — 2004. i trojke — Kaija, Saksona i Demijana Maska — 2006. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

Uprkos tome što su imali veliku porodicu, puni dečije radosti, novca, raskoši Elon i Džastin su se razišli 2008. godine.

 

Žastin je prilikom sklapanja braka potpisala predbračni ugovor kojim se odrekla svih prava koja su joj pripadala kao njegovoj zakonitoj supruzi. Nakon razvoda ostala je bez ičega. Ilion joj je amo ostavio vilu u Losa Anđelesu, koja je zapravo vlasništvo njihove dece.

 

Ubrzo je svako nastavio da živi svoj život, a Ilion Mask je upoznao novu devojku, glumicu Talalah Rajli.

 

 

Samo šest nedelja nakon što je Elon podneo zahtev za razvod braka od prve supruge, verio se sa britanskom glumicom Talulom Rajli.

 

Započeli su zajednički život u Los Anđelesu, a 2010. godine su i zvanično stupili u brak. Ipak, ni ta ljubav nije dugo trajala pa se par razišao već posle 2 godine.

 

Ipak, ljubavne iskre su se ponovo javile i oni su se pomirili 2013. godine, pa su se ponovo venčali. Nakon tri godine usledio je ponovni razbod nakon kojeg je glumica postala bogatija za 16 miliona dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm)

 

Elon Mask nije dugo tugovao, jer je ubrzo upoznao Amber Herd, bivšu ženu Džonija Depa. Nažalost, ona i Musk su se rastali nakon samo godinu dana, a kao razlog se navode brojne poslovne obaveze koje su oboje imali.

 

U stranim medijima su mogle često da se čuju i spekulacije da je čak Amber varala Džonija Depa sa Elonom. Zbog toga ju je bivši suprug tužio, a sudski proces još uvek nije završen.

 

Nakon ovog skandala, PageSix je ekskluzivno preneo da je Mask počeo da izlazi sa Grajms u aprilu 2018, mesec dana pre nego što je par debitovao na crvenom tepihu.

 

 

Ipak, izgleda da ni ona nij dugo zadržala Maskovu pažnju pa su prve glasine o raskidu mogle da se čuju već u jesen 2018. Ubrzo su Mask i Grajms prestali da prate jedno drugo na Tviteru.

 

Popularna pevačica je objavila da su ponovo u vezi 2019. godine, a u januaru 2020. i da očekuju prinovu.

 

Grajms i Elon su dobili dete u maju 2020. godine. Ipak, par se ubrzo razveo, a Mask je putem društvenih mreža potvrdio da su on i kanadska pevačica „polu-razdvojeni“, ali da su ostali u dobrim odnosima i da su ostali u dobrim odnosima zbog svog jednogodišnjeg sina.

 

 

- Polu-razdvojeni smo, ali se i dalje volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima - rekao nam je Mask.

 

U martu 2022. Grajms je ponovo potvrdila da je par ponovo zajedno nakon glasina da se zabavlja sa australijskom glumicom Natašom Baset. Takođe je otkrila da je u tajnosti rodila drugo dete, devojčicu po imenu Eka Dark Sideral Mask, preko surogat majke u decembru 2021.

 

Nekoliko sati nakon što je priča objavljena, otkrila je da su ponovo raskinuli.

 

 

makonda-tracker