iskreno

"Nije mi jasno ZAŠTO BIH MORALA DA BUDEM UDATA": Kalina Kovačević uživa sa svojim ćerkama, a ovo su NJENI BIVŠI

2

Šarmantna glumica već dugo je rastavljena od partnera s kojim je dobila drugo dete

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Kalina Kovačević, jedna od omiljenih glumica njene generacije, od početka karijere privlači pažnju svojim ulogama, ali i lepotom, zbog čega i njen privatni život intrigira fanove.


Uvek nasmejana pozorišna i televizijska zvezda retko priča za medije o svom porodičnom životu, a jednom prilikom je istakla da ne shvata famu oko toga da li se deca rađaju u braku ili ne.

 

Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, rodila sam Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku — rekla je glumica pre izvesnog vremena u emisiji “Šok tok” i dodala da ona živi sama sa ćerkama.


Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice — istakla je Kalina.

 

1 / 7 Foto: Dragan Kadić


Šarmantna glumica je, inače, najpre bila u braku s s fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem i s njim je provela pet godina. Par je dobio ćerku Mionu, a posle razvoda ona je upoznala dr Vladimira Rekovića, s kojim ima ćerku Aniku. U pitanju je jedan od najuspešnijih domaćih naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom Institutu CERN, a mediji su pre nekoliko godina pisali da živi i radi na relaciji Švajcarska-Srbija.

 

Vladimir Reković, Dr Vladimir Reković
foto: Youtube Printscreen

On je rođen u Priboju, ali je živeo i u Užicu, na više mesta u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je doktorirao na Univerzitertu u Novom Meksiku. Oblast njegovog interesovanja je fizika visokih energija, a veoma je istaknut stručnjak na ovom polju.


Ne pričam o svom privatnom životu, nikad nisam ni pričala, jer smatram da on nije nešto posebno zanimljiv. S obzirom na to da se bavim javnim životom volela bih da ukazujem na druge stvari, ne da iznosim svoj prljav veš — naglasila je jednom prilikom Kalina.

 

Obe Kalinine ćerke rođene su prevremeno, a posle prvog prođaja doživela je kliničku smrt.


Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, bila sam šest nedelja u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer dete ne možeš da dojiš jer sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam imala kliničku smrt i odregovala na neki lek, meni je samo u glavi prošao čitav moj život kroz slike i nisam se plašila. Prošlo mi je u glavi šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost — ispričala je Kalina jednom prilikom u emisiji Balkanskom ulicom.

 

Kalina Kovačević
foto: Dragan Kadić

Kako je uvek isticala, ona vodi vrlo zdrav život, ali to nije bil od pomoći.


S obzirom na to da sam osoba koja se bavi sportom, ne pijem, ne pušim, veoma je teško reći da je postojao neki uzrok... Baš vodim računa o sebi i svom telu, ali nekako sa porođajima nemam sreće. Ali i dalje imam osmeh na licu. Ne dam se — istakla je jednom prilikom Kalina.

 

 

makonda-tracker