samo je jednu pokazao svetu

Slavna lepotica se HVALILA VEZOM S NJIM, a on je — ćutao: Misteriozni ljubavni život Vladimira Klička

2

Iako je uvek važio za miljenika žena, atraktivni bokser je uvek skrivao svoj privatni život, pa se češće nije znalo koga ljubi Vladimir Kličko. Ljubav svog života, međutim, ponosno je pokazao svetu, ali im ipak nije bilo suđeno...

foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Nekadašnji bokser Vladimir Kličko (45) , mlađi brat jednako legendarnog sportiste i aktuelnog gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička (50), rešio je da se pridruži svojim sunarodnicima u ukrajinskoj vojsci u odbrani nakonr uske invazije.


Ja sam Vladimir Kličko i obraćam se celom svetu. Zaustavite ovaj rat koji je započela Rusija. Civili ginu, pogađaju ih ruske rakete. Sve se to događa u srcu Evrope. Nema vremena za čekanje. Nastaće humanitarna katastrofa. Morate nešto učiniti, i to sada, da se zaustavi ruska agresija. Baš sada, jer za sat vremena ili sutra će biti prekasno. Molim vas, uključite se u akciju. Nemojte čekati, delujte sada. Zaustavite rat — jasno je apelovao Kličko putem društvenih mreža.

 


Nekadašnji bokser tako se ponovo našao u centru pažnje svetske javnosti, koja ga je obožavala kada je bio na vrhuncu karijere, toliko da je zasenio čak i svog uspešnog brata Vitalija.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN


Najviše simpatija publike, naročito one u Americi, Vladimir je osvojio tokom ljubavi s glumicom Hejden Panetijer (32), s kojom je imao burnu i turbulentnu vezu. Par se upoznao 2009. godine, a Hejden je jednom prilikom ispričala da joj se ljubav s više od 40 centimetara višim od nje bokserom dogodila na prvi pogled.

 

vladimir Kličko, Hajden Panetier
foto: Profimedia

Rekla sam mu: "Ti si ogroman", a on je meni rekao: "Ti si sitna". I to je bilo to. Tako smo se upoznali i zaljubili — ispričala je glumica tokom gostovanja u emisiji čuvene komičarke Elen Dedženeres.


Usledile su godine strastvene veze, raskidanja, ljubavi na daljinu, zajedničkog života, a u oktobru 2013. godine par se verio. Na Hejdeninoj ruci je zasijao prsten čija je cena oko pola miliona dolara, a uskoro se pročulo da Vladimir i glumica čekaju prvo dete.


Ona je neverovatna osoba i više sam nego siguran da će biti i neverovatna mama. Često je govorila da želi da ima dete i svaki san se u nekom trenutku ostvari — rekao je Vladimir za E! dok je čekao da postane otac.

 

vladimir Kličko, Hajden Panetier
foto: Profimedia

U decembru 2014. godine oni su dobili ćerku Kaju, a nisu mogli da sakriju svoju sreću i ljubav. Ipak, usledio je težak period — Hejden je patila od postporođajne depresije, pa je čak bila hospitalitovana.


Depresija je uticala na svaki aspekt mog života, pa sam rešila da svojevoljno odem na lečenje — istakla je Hejden.


Dve godine nakon rođenja ćerke, spekulisalo se da su Vladimir i glumica raskinuli jer ona više nije nosila verenički prsten, što je ona demantovala zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. Međutim, ubrzo su otkazali zakazano venčanje i 2018. godine je bilo jasno — Kličko i Hejden više nisu zajedno.


Kada najviše vremena provodi sa svojim tatom i njegovom porodicom u Evropi i na Floridi — rekao je izvor blizak Hejden posle ovog raskida. — Hejden i Vladimir su ostali u prijateljskim odnosima, ona je sada u Los Anđelesu i razmišlja šta dalje da radi u životu.


Posle raskida su se pojavili tračevi da je Vladimir bio nasilan u vezi, što je on demantovao.


Hejden je kasnije stupila u vezu s agentom za prodaju nekretnina Brajanom Hikersonom, a on jeste bio nasilan — policija je više puta intervenisala nakon njegovih napada na glumicu, ali ona nije želela da govori za medije.


Hejden Panetijer nije jedina poznata lepotica ju je Vladimir Kličko ljubio: tokom devedesetih je bio u dvogodišnjem braku s ukrajinskom manekenkom Aleksandrom Avizovom (47), u periodu 1996. do 1998. godine.

 

 

Uz to, češka manekenka Karolina Kurkova je 2008. godine tvrdila da je bila u vezi s bokserom, o čemu se on nije izjašnjavao.

 

Karolina Kurkova
foto: Profimedia

Nakon rastanka od Hejden, o Vladimirovom ljubavnom životu se ne zna mnogo. Izgleda da se izveštio u skrivanju...

 

 

 

makonda-tracker