"moja školska je znala koga bira"

Vole se od školskih dana, a NIKAD ih ne viđamo zajedno: Znate li koja lepotica je supruga Đuleta Van Goga?

3

Frontmen rok grupe Van Gog decenijama je u skladnom braku, a njegovo srce osvojila je — njegova školska drugarica.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Zvonimir Đukić (58), poznatiji kao Đule Van Gog, jedan je od najpoznatijih muzičara na našim prostorima, ali on uspeva da sakrije svoj privatan život od očiju javnosti. Iako je vrlo predusretljiv i otvoren u razgovoru s medijima, roker ne eksponira svoju porodicu, koju čine supruga Julija i sin Simon.


Zato što ona mene ne vodi na njen posao i zato što nema potrebu da se eksponira, niti ja želim da je eksponiram — istakao je on jednom prilikom. — Ne dopada mi se ni promovisanje dece poznatih. Da li vi znate kako izgleda moj sin? Naravno da ne, jer ga nikada niste videli i to je dobro. Njegovi drugovi do pre nekoliko godina nisu znali da je on moj sin, a on je jedan potpuno normalan mladić koji je nedavno upisao fakultet.


Roker ističe da mu se ne dopada kada se u medijima iznosi previše detalja o životima poznatih.

 

Ne razumem potrebu javnih ličnosti da zvone na sav glas o svom porodičnom životu, uz patetične naslove kao Naša tajna ljubavi i slično. Mnogo je to jeftino, folirantska idila i potreba da širokim masama potvrđuješ nešto u šta ni sam nisi siguran. Bilteni o trudničkim i danima ovulacije poznatih, venčanicama, zajedničke naslovne strane, cifre vereničkog prstenja i poklona, slike sa putovanja parova, deca poznatih, snimanje spavaćih soba u dnevnoj i žutoj štampi. Bljak! Hvala Bogu, to nikad nije, niti će ikada biti deo našeg zajedničkog života — rekao je Đule pre nekoliko godina.

 

Julija Đukić
foto: Instagram

Brak Đuleta i njegove Julije traje već 24 godine, a malo je poznato da su se oni zavoleli u ranoj mladosti, tokom školskih dana.


Da, od tada se ne razdvojismo! Prirodno je da svako nađe svoju srodnu dušu, eto, meni se izgleda posrećilo, pa je ja pre vremena pronađoh. Iskreno, nije lako trpeti čoveka kao što sam ja, čoveka koji iz dana u dan u punoj brzini živi u skladu sa spoznajom da je život bombona prepuna hormona. Žene su smirene, one nam dođu kao poglavice koje, ako od starta ne skapiraju s kim su se u kolo uhvatile, ode mast u propast. Očigledno je moja "školska" znala koga bira. Poseban je osećaj kad pored sebe imaš figuru stabilnlog i iskrenog partnera, kad imaš pošteno, prirodno, duhovito i stalno nasmejano biće — istakao je sada pevač za Story.


 

 

makonda-tracker