njena druga polovina

Brat mu je poznati glumac, godinama su ZALJUBLJENI DO UŠIJU: Znate li ko je suprug Zorje Pajić?

0

Pevačica Zorica Zorja Pajić često pominje svog životnog saputnika, koji joj je najveća podrška i najbolji poslovni saradnik, ali malo je poznato je muškarac koji je osvojio njeno srce.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Zorja Pajić, koja važi za jednog od favorita na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", neretko u intervjuima pominje svog supruga.


Kako je nedavno istakla za Glossy, njen izabranik Lazar je ujedno i njena inspiracija i podrška.

 

Stalno slušam, preslušavam i gledam nastupe i razmišljam gde se ja tu pronalazim i onda inspiraciju crpim iz svoje glave. I naravno iz mog supruga, moje najveće podrške — rekla nam je Zorja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)


Ona i mladi Lazar Pajić su godinama srećno zaljubljeni, a više od dve godine su u skladnom braku. Pevačica se, inače, ranije prezivala Joksimović, a danas nosi prezime svog supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)


Ovaj par je nerazdvojan, pa pored privatnih trenutaka koje provode zajedno, rado i često ostvaruju muzičku saradnju. Tako Lazar i Zorja zajedno stvaraju muziku, a zajedno potpisuju i kompoziciju njene pesme "Zorja", kojom se predstavila na "Pesmi za Evroviziju '22".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)


Inače, malo je poznato da je brat Lazara Pajića poznati glumac Milan "Jelen" Pajić, koji tokom Zorjinog učešća u "Zvezdama Granda" nije krio oduševljenje snahom.

 


Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije ''Zvezde Granda'' — istakao je glumac.

 

 

makonda-tracker