prelepo!

Ovo je i PRIŽELJKIVALA — i razlog je POSEBNO emotivan: Marija Mikić na PREDIVAN NAČIN otkrila pol bebe koju očekuje

0

Nakon festivala "Pesma za Evroviziju", pevačica Marija Mikić odlučila je da napravi pauzu i uživa u trudničkim danima, a sada je saznala i pol bebe koju čeka... I ne može biti srećnija!

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Pevačica Marija Mikić nedavno je izazvala veliko interesovanje javnosti na takmičenju "Pesma za Evroviziju", gde je prošla u finale s pesmom "Ljubav me inspiriše". Marijin nastup bio je u stilu princeze, a, podsetimo, nakon što je u intervjuu za Glossy izjavila da možemo od nje očekivati bajku, to nam je i pružila.

 

 

Lepa pevačica nastupila je u haljini koja je bila sašivena od mnoštva slojeva tila, a ispod nje je nosila sportske patike! Naravno, imala je važan razlog za to, a u pitanju je trudnoća, koju je otkrila tokom prvog polufinala takmičenja, izvadivši cuclu i stavivši je u usta.

 

Marija Mikić
foto: Printscreen

Marija je otkrila da je u petom mesecu trudnoće, kao i da se nakon "Pesme za Evroviziju" povlači sa scene i uzima pauzu kako bi uživala u trudničkim danima.

 

Od sutra sam obična trudnica. Više ne pevam i gotovo. Zvanično sam na trudničkom. Sigurno će mi nedostajati scena. Dva i po meseca ljudi mogu već da vide da me nema, jer sam se smirila potpuno — kazala je ona.

 

1 / 12 Foto: Instagram Printscreen


Pevačica je sada otkrila i pol svoje bebe, a u pitanju je: devojčica! 

 

 

Ona nam je otkrila i zbog čega je priželjkivala baš devojčicu...

 

Što se tiče pola, Joca ima sina iz prvog braka, s kojim se ja super slažem. Kada smo saznali da je sve u redu, kada je stigao prenatalni test, a prvo nisam razmišljala o polu, bilo mi je apsolutno svejedno. Želela sam ćerku! Želela sam da mu podarim ćerku, da ima i sina i ćerku, toliko sam navijala za devojčicu. Mislim da će i on za njom da "odlepi", tako da sam zbog njega prelomila da želim žensko — rekla je Marija za Glossy.

 

 

makonda-tracker