(foto)

Nikada nije bila lepša! Prva fotografija Maše Terzić otkako smo saznali da je TRUDNA

0

Nakon što je Maša Terzić na Instagramu poželela dobrodošlicu malenom Vidaku, drugom sinu rođenog brata Kostadina Terzića, otkriveno je i da u porodicu stiže još jedna prinova, te da je i sama Maša u drugom stanju!

foto: Instagram
foto: Instagram

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, generalnog direktora FK Crvena zvezda, u drugom je stanju, kako je nedavno otkriveno, a sada je prvi put pokazala trudnički stomak.

 

Kako sada pišu mediji, Maša je srećno zaljubljena u oca svog deteta, s kojim planira i venčanje, ali ne želi da podeli sa svima ko je čovek koji je ukrao njeno srce.


Maša je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi s dečkom koji ne voli javnost, a ona je ispoštovala njegovu želju, pa ne objavljuje fotografije s njim i ne otkriva njegov identitet ― istakao je za Alo izvor blizak ćerki Zvezdana Terzića.


Svadbeno veselje bilo je planirano i pre saznanja da je Maša trudna, ipak sada će sve biti ubrzano, a venčanje neće biti u Beogradu, već u inostranstvu. Plan je da se par izgovori sudbonosno "da" u intimnom krugu koji broji ne više od 50 zvanica, a ideja da svi na dogovorenu i tajnu destinaciju otputuju o trošku mladenaca ― otkrio je izvor.

 

1 / 11 Foto: Instagram

 

Maša do sada nije javno govorila o trudnoći, ali je sada objavila prvu fotografiju otkako smo saznali da je trudna! Vidno je da ona blista, a ispod crnog kaputa diskretno se nazirao trudnički stomačić...

 

Odmah su usledili brojni komentari  i komplimenti.

 

Mamasita lepa, — Najlepša trudnica — poručili su budućoj mami na Instagramu.

 

 

makonda-tracker