šuška se

Želela je da sakrije lepe vesti, ali... Marija Mikić nastupa na Pesmi za Evroviziju U DRUGOM STANJU?

0

Popularna pevačica navodno čeka prvo dete

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Marija Mikić, koja će na takmičenju Pesma za Evroviziju nastupati s pesmom "Ljubav me inspiriše", uskoro će doneti na svet prvo dete, tvrde domaći mediji.


Šarmantna muzička zvezda i njen verenik Jovan Pantić kroz nekoliko meseci postaće roditelji. Kako se navodi, pevačica je trudnoću želela da sakrije od javnosti, te još uvek za medije ne priča o ovim lepim vestima.

 

Marija je, inače, među favoritima na festivalu na kom će se birati srpski predstavnik na Evroviziji, a ističe da očekuje dobar plasman.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Slagala bih kad bih rekla da ne očekujem visok plasman. Očekivanja sam već ispunila i sebi i svom timu, ostao nam je još plasman. Verujem čvrsto da ni tu nećemo omanuti — rekla je Marija pre nekoliko dana za Glossy.


Pevačicu je njen dugogodišnji partner zaprosio prošle godine, a ona je za Kurir TV ispričala kako je sve proteklo.


Mi smo se taj dan posvađali, a zapravo sve je bio deo njegovog plana, tako mi je skretao pažnju da ne bih pomislila na veridbu — rekla je Marija. — Okupili smo se u društvu prijatelja i pored toga što se posvađao sa mnom, posvađao i sa Cvijom i tu su se i ispolivali u svom tom haosu, ja sam pomerila majicu i videla sam ispis "Hoćeš li se udati za mene" i sve mi je bilo jasno.

 

 

makonda-tracker