OČARAVAJUĆA

Ovakvu je ne pamtimo! Adrijana Lima prvi put u javnosti otkad je otkrila da je TRUDNA

1

Telo jedne od najlepših žena sveta polako poprima trudničke obrise, a slavna Brazilka izgleda izgleda još lepše nego inače i, što je najvažnije, srećnije nego bilo kad do sad.

foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia
foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Manekenka Adrijana Lima (40) nedavno je saopštila fanovima da je u drugom stanju, podelivši simpatičan snimak na kom vidimo kako je njen dečko Andre Lemers saznao za to.


Slavna Brazilka i bivša supruga srpskog košarkaša Marka Jarića podelila je na društvenoj mreži Tik Tok svoj prvi video, u kom smo najpre videli da Andre nju voli da plaši i priređuje joj neprijatna i duhovita iznenađenja. Potom je ona njemu rešila da "vrati milo za drago", pa ga je probudila i dok je još bio sanjiv i zbunjen — pokazala mu pozitivan test za trudnoću!

 

Adrijana ne može da sakrije koliko je srećna pored Lemersa, a njih dvoje su izgledali zaljubljeno do ušiju kada su se juče pojavili na Nedelji mode u Parizu. Par je prisustvovao predstavljanju nove kolekcije modne kuće Balmain, a nekadašnja "srpska snajka" izgledala je veličanstveno u crnoj haljini.

 

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

 U puitanju je dugačak model s dugim rukavima i zatvorenim okovratnikom, koji ima poluprovidne delove i interesantan dezen. Adrijana je uz ovu haljinu ponela zlatne sandale brenda Balmain, a kosu je pustila da pada niz leđa.
Adrijana nije otkrivala u kom je mesecu trudnoće, a njen izabranik ju je sve vreme grlio i mazio joj stomačić.


Ovo će biti manekenkino treće dete, budući da s Markom Jarićem ima ćerke Valentinu (12) i Sijenu (9).
 

 

makonda-tracker