prelepo!

Ne zna se ko je SREĆNIJI: Lepa pevačica na predivan način otkrila POL BEBE koju očekuje (FOTO)

1

Pevačica Jelena Kostov u trećem je mesecu trudnoće, a sada je na Instagramu i otkrila pol bebe koju očekuje!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Jelena Kostov čeka drugo dete sa suprugom Miljanom Vukovićem, s kojim već ima sina Miliju.

 

Da, trudna sam i presrećna, zahvalna Bogu na svemu — poručila je pevačic nedavno.

 

 

Presrećna buduća mama je u trećem mesecu trudnoće, a porodica je saznala u međuvremenu i pol deteta. Ove vesti su dočekane s radošću, jer se par neko vreme nadao prinovi. Kako je u pitanju rana trudnoća, na njoj se trudnički stomačić još uvek ne vidi...

 

 

Naime, Jelena je oko dočeka Nove godine govorila kako bi volela da dobije još jedno dete.

 

Srećno sam udata četiri godine, uživam sa svojim sinom i suprugom. Za mene nema ničega lepšeg nego gledati dete kako odrasta. Naravno, volela bih da se ostvarim kao majka i po drugi put — pričala je tada.

 

Ona je na Instagramu objavila da čeka devojčicu! Njen sin je probušio veliki balon, iz kog su ispali baloni roze boje, a nema sumnje da se i on obradovao sestrici koja će kroz par meseci stići na svet...

 

1 / 13 Foto: Instagram Printscreen

 

Kada je reč o ljubavi i suprugu Miljanu, Jelena je ispričala tajne uspešnog i skladnog braka, a svojevremno je rekla da "ne živi Instagram život".

 

Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trenutka ne tražim od njega da se slika i pojavljujem po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav.

 

On je zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: "Moj je medijsko neeksponiranje", jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola — pričala je Jelena Kostov u "Magazinu In".

 

 

makonda-tracker