pesma za evroviziju

Stotinu slojeva, a pod haljinom — PATIKE: Glamurozno (i trudničko) izdanje Marije Mikić u kom izgleda kao PRINCEZA

3

Marija Mikić pojavila se u izdanju dostojnom princeze na Pesmi za Evroviziju, a jedno je sigurno — nikada nije bila lepša!

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Pop pevačica Marija Mikić jedna je od takmičara koji će u prvom polufinalu muzičkog festivala Pesma za Evroviziju probati da se izbori za prolazak u finale takmičenja, a potom i za plasman na samu Evroviziju, koja će se ove godine održati u Torinu.

 

 

Nakon što smo videli stajling Angelline i voditeljke Dragane Kosjerine, Marija je odlučila da nam pokaže nešto sasvim bajkovito.

 

Ona je u intervjuu za Glossy otkrila da od nje možemo očekivati bajku, a to je i opravdala svojim izdanjem. Marija se pojavila u beloj haljini od tila, koja doseže do poda i sastoji se od bezbroj slojeva koji sakrivaju i njen trudnički stomačić! Ona je odala i da haljina koju nosi na večerašnjem nastupu ima neverovatnih 15 kilograma.

 

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

 

Šuška se da je pevačica u drugom stanju, mada ona to nije želela ni da potvrdi ni da demantuje, ali deluje da ovakva haljina upravo skriva da je u blagoslovenom stanju...

 

Još zanimljiviji je njen izbor obuće: ona ispod haljine nosi sportske patike, što je s osmehom i pokazala fotografima.

 

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

 

Društvo joj je pravio verenik Jovan Pantić, a nežnim poljupcima ju je i ispratio...

 

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

 

 

 

 

makonda-tracker