(foto)

Prošli put smo je videli u patikama — a SAD? Trudna Marija Mikić otkrila kakvu obuću krije ispod svoje bajkovite haljine

0

Marija Mikić će pokušati da se plasira na ovogodišnju Evroviziju u Torinu, i to — trudna! Ona je otkrila ko joj je favorit, ali i kakvu to zanimljivu obuću krije ispod svoje magične toalete... 

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Pevačica Marija Mikić definitivno je jedna od izvođača koji su obeležili ovogodišnju Pesmu za Evroviziju. Osim pesme koja je osvojila slušaoce, tik pred prvo polufinale u javnost je isplivala informacija da je Marija u drugom stanju!

 

 

Ona je to zvanično potvrdila baš tokom nastupa; zasijavši u veličanstvenoj toaleti napravljenoj od slojeva tila i teškoj čak 15 kilograma, na kraju nastupa je izvadila cuclu, stavila je u usta i položila dlanove na stomak.

 

1 / 8 Foto: Printscreen

 

Ipak, Mariji nije bilo prijatno što se pročulo da je trudna i pre samog takmičenja.

 

Nerviralo me je jako, jer ja to nisam tako želela, ali uopšte neću da se osvrćem na ono što je bilo. Hvala svima na svim lepim rečima koje ste imali za mene, večeras mi je pesma u prvom planu, kao što je i trebalo da bude, moj glas i sve ostalo. Ljudi, meni je sve pojačano. Nisam uopšte želela da me gledaju tim očima; kad dođem ovde, ljudi mi sklanjaju stolice, evo, ti sedi, ti sedi. Mnogo sam emotivna. — rekla je Marija pred finale.

 

Ona je i na simpatičan način rekla da je sama sebi favorit:

 

— Joj, što bi rekla Ana Nikolić: ja!

 

Pevačica je i u prvom polufinalu ispod elegantne haljine nosila sportske patike, a dok su se mnogi pitali šta će obuti ovog puta, ona nam je pokazala: isto! To se i očekuje od jedne trudnice; zašto bi se mučila na štiklama?!

 

1 / 5 Foto: Glossy/N.T.

 

makonda-tracker