sa crvenih tepiha...

KRALJEVSKA boja, Dajanin nakit — i haljina koju Kejt ne bi nosila: Megan Markl u glam ombre izdanju dostojnom HOLIVUDA

1

Kada se Megan Markl pojavi na crvenom tepihu, to mora da izgleda spektakularno i nikako drugačije! Sa svojim suprugom Harijem bila je deo dodele nagrada u Los Anđelesu i njen zadatak bio je da — blista punim sjajem.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Odmetnuti" par britanske kraljevske porodice Megan Markl i princ Hari bili su deo svečanosti u Los Anđelesu, na kojoj su privukli svu pažnju prisutnih, paparaca i svetskih medija! Njih dvoje bili su deo dodeel NAACP nagrada, a postali su i dobitnici nagrade za posebna dostignuća i istaknutu javnu službu.

 

Njihovo zajedničko pojavljivanje bilo je još zanimljivije tim pre što se već dugo ne pojavljuju na zvaničnim događajima — tačnije, mesecima ih nismo videli na crvenom tepihu — još od novembra i gala večeri u Njujorku.

 

1 / 11 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Baš zato što se dugo nisu pojavljivali na ovakvim svečanim događajima, sve je moralo da protekne savršeno, od govora do stajlinga.

 

 Mislim da mogu da kažem da je moje poreklo sasvim drugačije nego ono moje neverovatne supruge, ali da su naši životi spojeni sa razlogom. Delimo posvećenost životu u službi, odgovornost u borbi protiv nepravde i uverenje da je ono što se najčešće zanemaruje najvažnije saslušati — rekao je Hari nakon što je primio nagradu.

 

I dok je princ Hari birao klasičnu eleganciju, Megan je ukrala sve poglede svojom kombinacijom, što se od nje i očekuje, posebno u svetlu činjenice da je njena haljina s intervjua s Oprom Vinfri proglašena haljinom 2021. godine.

 

Ona je takođe birala elegantno i glamurozno izdanje, s detaljima koje je nemoguće ne primetiti. Megan je blistala u haljini na jedno rame, kraljevskoplave nijanse, uz upečatljiv detalj u vidu tirkiznog plašta koji je lepršao i načinio poseban ombre efekat. Kreaciju potpisuje dizajner luksuznih toaleta Kristofer Džon Rodžers, a zbog šlica koji je otkrio njene noge sigurno je da Kejt Midlton nikad ne bi ponela ovakvu toaletu!

 

 

Uz ovakvu haljinu odlično su se uklopile zlatne sandale brenda Akvacura, koji Megan inače vrlo često nosi, ali i zlatnim minđušama, Kartije narukvicom i narukvicom sa safirima, koja je nekada pripadala njenoj pokojnoj svekrvi, ledi Dajani.

 

Mnoge je ovo Meganino izdanje podsetilo na Dajanin stajling iz 1988. godine, a ne bi bio prvi put da njena snaha pokušava da iskopira neko od legendarnijih izdanja najvoljenije britanske princeze.

 

 

makonda-tracker