(FOTO)

Niko NIJE SLUTIO šta im život sprema: Nova devojka Petra Graša bila glavna zvezda spota njegove tadašnje partnerke

0

Ćerka poznatog muzičara nedavno je navodno osvojila srce atraktivnog pevača, a sada je isplivao jedan interesantan podatak

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Hana Huljić (31), ćerka Tončija Huljića (59), u vezi je s Petrom Grašom (46), danima pišu hrvatski mediji.


Par je navodno nerazdvojan i više puta viđen kako šeta držeći se za ruke, a Hanin otac i Grašov prijatelj Tonči, pišu mediji, nema ništa protiv njihove ljubavi.

Kako pišu hrvatski portali, Danijela Martinović (50), nekadašnja članica grupe "Magazin", s kojom je Grašo bio u vanbračnoj zajednici 24 godine, još uvek prati Hanu na Instagramu, ali ne i svog bivšeg partnera.

 

Danijela Martinović
foto: Z. Milutinovic/ATAImages

Danijela je, budući da je sarađivala s njenim roditeljima i družila se s njima decenijama, gledala Hanu kako odrasta, a sad su se pojedini setili i da su one sarađivale pre mnogo godina. Naime, tada trogodišnja Hana pojavila se u spotu grupe "Magazin" za pesmu "Došlo vrijeme"!


Ona najpre na televiziji gleda Danijelin nastup i smeška se, da bi se potom pevačica pojavila u prostoriji i odvela je nekut nasmejana i raznežena.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Petar Grašo i Danijela su zajedno proveli skoro dve i po decenije, a zajedno su stanovali u luksuznom penthausu u Zagrebu, u kom trenutno živi sama pevačica.

 

Petar Grašo
foto: Damir Dervišagić

 

Pevač je s Hanom navodno u vezi nekoliko meseci, a viđani su zajedno i u Zagrebu i u Splitu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

makonda-tracker