mediji bruje

Tvrdi da mu je tast ZABRANIO JEDNO: Petar Grašo priznao da li čeka bebu s Hanom Huljić

0

Petar Grašo uplovio je u vezu s lepom Hanom Huljić, a sada se pojavila informacija da je ona u drugom stanju!

foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Printscreen/Instagram
foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Printscreen/Instagram

Jedna od glavnih vesti u hrvatskim, ali i srpskim medijima poslednjih dana jeste da je splitski pevač Petar Grašo, nakon raskida veze duge više od dve decenije s Danijelom Martinović, uplovio u romansu s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića.

 

Grašo i Huljići, inače, godinama su bili porodični prijatelji.

 

 

Međutim, već posle nekoliko dana pojavili su se natpisi kako je lepa Hana trudna!

 

Grašo se oglasio po tom pitanju i otkrio da je to neistina.

 

Prvi put čujem za to! Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji tast, otkako je napisao 'Misu', postao još uzorniji i zabranio deci da išta rade pre braka  ― kroz gromki smeh je rekao Petar za "tportal.hr".

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

I Tonči je pre nekoliko dana govorio o svom stavu o Haninoj i Petrovoj vezi.

 

Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bismo priveli kraju snimanje pesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i realizacijom pesme bio srećan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utiče agregatno stanje njihovih odnosa ― rekao je Tonči za "Večernji list".

 

makonda-tracker