a danas su par!

GODINAMA je blizak s njenim ocem, bio joj je IDOL: Ovako je Hana Huljić govorila o Petru Grašu pre nekoliko godina

0

Tonči Huljić i Petar Grašo već godinama sarađuju, a sada je pevač uplovio u vezu sa koleginom ćerkom, prelepom Hanom Huljić

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) par je o kome bruji Hrvatska, ali i srpski mediji! Za njihov ljubavni život javnost je i te kako zainteresovana, a posebno je zanimljivo to što Grašo Hanu poznaje još otkako je bila devojčica. On je već dugo blizak prijatelj njenog oca Tončija Huljića, ali i njegov saradnik.

 

 

Ovog proleća su Tonči i Petar za IN magazin govorili o svom druženju, a tada su se šalili na sopstveni račun:

 

"Objektivno, ja i on nemamo više o čemu normalnom pričati. Osim da se međusobno vređamo na simpatičan način. Mi stvarno više nemamo šta normalno kazati jedan drugome. Normalni smo jedino u studiju i tu odmah dođemo na prag, nekakve, konstruktivne svađe", šalio se Tonči.

 

"Nemaš puno prijatelja s kojima možeš sedam dana biti, što bi rekao i Tonči u pesmi – 'i bit i pit', haha, ma i šutit', smijat' se, pričat', da znaš da je tu samo dobrota u pitanju", pričao je tada Grašo.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

 

Inače, Petar i Hana su još pre pet godina ostvarili saradnju na pesmi Srce za vodiča, a ona je tad govorila da je Grašo njen idol.

 

"Ipak sam odrasla uz njegove pesme, bila sam jako mala, imala sam pet-šest godina. Mislim da svako dete u tim godinama ima nekog idola, a pogotovo kad vam se pojavi u kući. Onda je to meni bilo 'wooow'", kazala je 2016. za IN Magazin.

 

"Bojao sam se da ne ispadne da otac gura svoju ćerku, ali Grašo je to napravio iza leđa, on je podlac", našalio se Huljić tada.

 

Grašo je u to vreme, inače, još uvek bio u ljubavnoj vezi s pevačicom Danijelom Martinović.

 

Ona više ne prati Petra na Instagramu, ali Hanu i dalje prati. 

 

 

makonda-tracker