odluka je pala

Kraljica je krhkog zdravlja, čeka prvi praznik BEZ SUPRUGA: Otkriveno da li će Megan i Hari doći u Britaniju za Božić

0

Mada se mesecima verovalo da će porodica vojvode i vojvotkinje od Saseksa doći na veliko okupljanje povodom Božića u Sandringemu, Megan Markl i Hari nemaju takve planove ove zime.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako se mesecima šuškalo i nagađalo da će princ Hari i Megan Markl doputovati u Ujedinjeno Kraljevstvo za božićne praznike, izgleda da par trenutno, ipak, nema takve planove.

 

 

Uprkos činjenici da će ovo biti prvi Božić kraljice Elizabete bez supruga princa Filipa, koji je umro u aprilu, kao i tome da je kraljice trenutno veoma krhkog zdravlja, par je odlučio da ostane u Americi.

 

1 / 6 Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

 

Kako piše Page Six, par je dobio pozivnicu da se priključi ostatku kraljevske porodice u Sandringemu za Božić, ali neće prisustvovati. Izvor blizak porodici navodi da bi do sada već potvrdili dolazak da imaju tu nameru. 

 

Kraljica proslavlja prvi Božić bez supruga i čovek bi pomislio da će želeti da budu s njom — dodao je izvor.

 

Veruje se da Megan i Hari ne žele da uzrokuju neizbežne naslovne strane i nedelje pisanja o njihovog poseti. 

 

Poslednji put kad je ovaj par bio u Sandringemu za Božić bio je 2018. godine. Hari se nakon selidbe za Ameriku dva puta vraćao u domovinu, na dedinu sahranu u aprilu, pa opet u julu, kada je otkriven spomenik posvećen njegovoj majci Dajani. Megan je za vreme sahrane bila u poodmakloj trudnoći sa ćerkom Lilibet, a porodila se par nedelja pre otkrivanja spomenika.

 

 

 

makonda-tracker