porodično okupljanje

PRAZNICI NAM STIŽU: Kraljica Elizabeta ima stroga PRAVILA za otvaranje božićnih poklona, a tek da čujete šta joj je princ Hari poklonio za prošli praznik - SMEH DO SUZA

0

Kada su u pitanju praznici i pokloni, britanska kraljevska porodica izdvaja se od ostatka sveta po neobičnim pravilima koje su sami ustanovili.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Božićni praznici sve su bliže i brojne porodice širom sveta već počinju razmišljati šta će pokloniti svojim najmilijima, pa tako i ona kraljevska.

Ako ste i pomislili da to u kraljevskoj porodici funkcioniše jednostavno, prevarili ste se!

 

Kod njih se čak i darivanje odvija prema tri stroga pravila koja je propisala kraljica Elizabeta.

 

Kraljevska porodica će na Badnje veče, tačno u 18 časova, sesti i otvoriti poklone koje su istog dana neprimetno ostavili ispod jelke u crvenoj sobi za primanje, u Sandringemu.

 

Kraljičina stroga pravila glase: niko ne sme otvarati svoj poklon pre dopuštenja princa Filipa, koji nadgleda darivanje, dar treba biti zabavan i komičan, a što jeftiniji, to bolji.

 

Među dosadašnjim poklonima ranijih su se godina tako našli kapica za kupanje s natpisom "nije li život kučka?" koju je princ Hari poklonio kraljici Elizabeti, pribor za "uzgajanje devojke" koji je vojvotkinja Kejt poklonila Hariju pre nego što je upoznao Megan Markl ili belo kožno sedište za WC koje je princeza En poklonila princu Čarlsu.

 

 

makonda-tracker