ništa od pomirenja?

"KAO NA MINSKOM POLJU!" Vilijam i Hari NEĆE stajati zajedno na Filipovoj sahrani, zaposleni otkrivaju detalje

0

U susret današnjoj sahrani princa Filipa, vojvode od Edinburga, sve zanima kako će izgledati prvi susret princa Harija s porodicom nakon šokantnog intervjua Opri, a posebno s bratom Vilijamom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekada najbolji prijatelji, braća Vilijam i Hari, sinovi pokojne princeze Dajane i princa Čarlsa, više nisu u sjajnim odnosima i to više nije tajna.


Prvi susret Harija s bratom i širom porodicom nakon što su njegova supruga Megan Markl i on Opri Vinfri dali intervju koji je izazvao brojne kontroverze (između ostalih su optužili kraljevsku porodicu za rasizam!) biće i više nego javan — videćemo ih sve na okupu na sahrani njihovog deke.


Sahrana princa Filipa zakazana je za danas, a otkako je stigao u Veliku Britaniju vojvoda od Saseksa princ Hari navodno boravi u Bakingemskoj palati, dok je ranije često u Londonu odsedao u Kensingtonskoj palati, odnosno kod brata Vilijama i snahe Kejt Midlton.

 


Dok se čeka ispraćaj vojvode od Edinburga i supruga kraljice Elizabete, koji će biti uživo prenošen širom sveta, otkriveni su novi detalji o iščekivanom susretu Vilijama i Harija i njihovim ulogama na sahrani. Kako piše Dejli mejl, iako se očekivalo da će zavađena braća zajedno hodati u svečanoj povorci koja će ispratiti Filipov kovčeg, to neće biti slučaj. Ovaj portal javlja da će između njih iza sanduka biti njihov rođak Piter Filips, a Bakingemska palata ističe da to nema veze s odnosom prinčeva.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Ovo je sahrana... Nećemo biti uvučeni u dramu. Organizacija je utvrđena i ona je u skladu sa željama Njenog visočanstva — istakao je portparol Palate.


Ipak izvori bliski Kruni ističu da narušen odnos braće oduzima "mnogo misli i energije" u kancelariji lorda Čemberlena, koja je zadužena za organizaciju sahrane.


Svi su oprezni da ne bi pogoršali situaciju — rekao je neimenovani izvor. — Da budemo fer, i VIlijam i Hari su jasno izrazili želju da se fokusiraju na žalost za dedom i ne žele da nešto staje tome na put. Ali svi su nervozni jer se plaše da će reći nešto što može da se smatra kritikom na račun bilo koje strane. Kao da smo na minskom polju.

 


 

 

makonda-tracker