nestvarno!

JEDINA vojvotkinja koja sme ovo da nosi: Veličanstvena haljina Megan Markl od koje je teško odvojiti pogled

10

Možda Kejt Midlton mora da meri koliko centimetara je dugačka suknja i da pazi da li je lak za nokte u nijansi koja je po volji kraljici, ali njena jetrva više ne mora da brine o tome šta ko misli o njenom stilu — i odlučila je da to pokaže svetu!

foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia
foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Megan Markl, nekadašnja glumica i supruga britanskog princa Harija, pojavila se na crvenom tepihu posle mnogo vremena i ostavila snažan utisak!


Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili su gosti gala večeri Pozdrav slobodi u Njujorku, kada se Megan pojavila u crvenoj toaleti koja je sve samo ne obična. Reč je o haljini koju potpisuje Carolina Herrera i koja je deo kolekcije za 2022. godinu. U pitanju je crveni model s bretelama koji ima U-izrez u predenjem delu, zahvaljujući čemu je on vrlo otvoren, a haljina sečena ispod grudi, dok od kukova pada u širokim trakama.


Marklova je ponela ultraglamuroznu toaletu sa zatvorenim satenskim sandalama brenda Giuseppe Zanotti čija je cena prvobitno iznosila više od 830 evra i koje su ukrašene kristalnim šnalama.


Megan je kosu podigla u visoku punđu i izgledala je odlično raspoloženo što se vratila na crveni tepih.


Uz takav stajling ide samo najskuplji nakit, pa je vojvotkinja od Saseksa ponela viseće minđuše inspirisane snežnim pahuljama juvelirske kuće Birks koje koštaju neverovatnih 15.100 dolara i Carier narukvicu, i to jednu iz Love kolekcije za koje, takođe, treba izdvojiti po više hiljada.

 

1 / 6 Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia


Princ Hari nosio je klasično odelo i vojne činove, a oboje su nosili simbol maka, u znak sećanja na stradale britanske vojnike u borbama počevši od Prvog svetskog rata.

 

Megan Markl i princ Hari saopštili su početkom 2020. godine da se povlače s funkcija viših članova britanske kraljevske porodice i, ubrzo potom, preselili se u Ameriku. Ova odluka lišila ih je brojnih beneficija, pa je tako Hariju zabranjeno da se pojalvjuje u uniformi iako je služio u vojsci deset godina, ali im je, kako su pričali, dala slobodu za kojom su čeznuli. Tako par očito više ne mora preterano da brine da li je u potpunosti odeven u skladu s pravilima Krune, a poznato je da postoji niz zabrana kada je reč o odevanju, naročito za žene u porodici.

 

 

 

 

makonda-tracker