(FOTO)

KONAČNO SU BILI — NASMEJANI: Braća prinčevi Vilijam i Hari lepo raspoloženi u Kensingtonskoj palati

3

Braća Vilijam i Hari ponovo su zajedno po prvi put od aprila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čitava svetska javnost, a posebno britanska, s nestrpljenjem je čekala otkrivanje spomenika posvećenog princezi Dajani u Kensingtonskoj palati. Ovaj događaj odigrao se 1. jula, baš na dan kada bi proslavila 60. rođendan. Njen sin, princ Hari, doputovao je iz Londona kako bi sa bratom Vilijamom prisustvovao ovom činu.

 

Međutim, dobro je poznato da njihovi odnosi nikad nisu bili gori. Pojavili su se zajedno u aprilu na sahrani svog dede, princa Filipa, ali od tada se šuška kako su još u goroj krizi. Vilijam je imao surovu izjavu upućenu Harijevog supruzi Megan Markl, a Hari nije posetio porodicu kada je izašao iz karantina u Londonu, već je otišao na drugo mesto.

 

Ovog puta bili su lepo namsjeani, raspoloženi, i zajedno su otkrili majčin spomenik. Vilijam je imao 15, a Hari 12 godina kada je Dajana nastradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

 

"Svaki dan želimo da je još uvek s nama i nadamo se da će ovaj kip zauvek stajati kao simbol njenog života i nasleđa", piše u zajedničkoj izjavi vojvoda od Kembridža i Saseksa.

 

Spomenik se nalazi u vrtu u kome je posađeno hiljade i hiljade cveća koje je volela Dajana. Mada je planiralo da ceremonija bude velika i svečana, čak ni Kejt Midlton nije bila prisutna. Opravdanje je pandemija, ali smatra se da je to zbog loših odnosa prinčeva, kao i to što je Hari želeo da nadzire izveštavanje medija.

 

U galeriji pogledajte kako je to izgledalo:

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker